IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Olen tänään 23.10.2015 iloinen siitä, että kumpikin siskoni on todella tärkeitä minulle ja kumpikin vanhemmat. Sain nuoremman siskoni kans pitkän ajan jälkeen sovittua kaikki asiat ja kiitos herralle, jeesus kristukselle siitä, että tänään rukouskseni meni perille ja nyt on kauniit siteet kumpaakin siskooni ja lähimmäisiin. Vielä eräs hyvin tärkeä asia on se, että olen kovalla työllä saanut uskomaan sukulaiset kristukseen ja raamatut on vastaan otettu ristin kera. Kukaan ei kiellä, ei nuorempikaan enään kiellä, että ei jumalaan usko, vaan nyt uskovat ja toiset tavallaan joten on saatu aikaseksi jotain :)

Sukulaiset tietävät asenteeni kristukseen jeesukseen ja olen raamatusta puhunut todella paljon. Herran armo, tuomio, rakkaus ja laki josta olen puhunut on mennyt perille sillä vaikka sukulaiset on tuominnu, niin olen rakastanut ja tässä on tulos, tulos on sovinto vaikeuksien kautta ja nyt siteitä ei enään revitä vaan pysytään raamatussa :)

Ystävät ovat veljineen mukana sillä suihkussa on käyty ja autettu niitä joilla on vaikeuksia ja pidän puheita ja jaan kirjoituksia kristuksen sanasta. Olen tosi iloinen ja, että vaikka minua tuomittiin viranomasien kanssa, niin anteeksi annoin oikeudessa ja puhuin siellä kaikkien kuullen kuinka asiat on, tunnustin omat virheeni ja syyttäjä, tuomari katsoi suuauki sillä totuus pelasta ja on suuri rakkauden osoitus ihmistä kohtaan näytöin. Valheella on lyhyet jäljet eikä sillä sovintoa ja rakkaudessa pysytä vaan totuus on rakkaus ja nyt sain anteeksi ja sovinnon joten joka miekkaan tarttuu, niin siihen hukkuu.

Minä en miekkaan tarttunut enkä lähimmäistä tuomitse vaan anteeksi annoin ja pitkänaikaa meni näytöin ja rakkaudella voitin pahan. olen iloinen ja herralle, jeesukselle kristukselle kiitos, että rakastan kristusta meidän herraamme isä jumalaa ja lähimmäistä kuten itseäni. Rakastan herraa kaikinvoimin ja sielustani hyväksyen itseni oli kuin vaikeaa hyvänsä sillä rakkaus voittaa. Pahalla ei saa kuin vahinkoa ja lisää riitaa. Pitää voittaa paha hyvällä ja rakastaa hylättyjäkin ihmisiä. kristittynä sanon sen, että kovaa se tekee kun tuomitaan maalisen tuomarin edessä, mutta totuudella minä voitin ja valheet kumosin ja sain sovinnon

vaikka itku pääsi lähimäisellä, niin rakkaudella minä anteeksi häneelle annoin, puolustin häntä vaikka hän tuomitsi koska hän ei ymmärrä ja nyt ymmärtää asenteeni kristillisyyteen ja herran käskyyn sanaan joka on raamatussa, joten lähimmäisten siskojen, veljien kans on asiat hyvin, ystävien kans on hyvin ja muiden ihmisten kanssa olen sujut. Yhtäasiaa vielä herralta haluan jos vain kuulee, olisi se, että vielä ottaisi muutamat sukulaiset kasteen ja olisi kiva pitää kokousta heille. Kaikki omaiset ja ystävät jutteleen herrasta jeesuksesta kristuksesta meille kotia. Jos ei ole jollain raamattua tai omaa, niin jaan niitäkin sanan kera :) hankitaan oma 1933/38 kristinuskon vanha kirkkoraamattu jos jollain ei ole. Voin lähettää myös kortteja jakoon jossa on herran sanaa ja muualle etetään raamatun jos joku haluaa :) Siunausta kaikille kristuksen nimessä rakkaudella lähimmäisille, ystäville ja työtä ahkerasti tekeville veljille jota todella arvostan. Amen <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.