IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Sisu ja chutspa, "CHUTZPAH"Sunnuntai 22.11.2015 04:28

Sisu ja chutspa. Niin työstää parhaillaan ok. Elikkä muokata työkappaletta tutkimus tulosten työstäminen väitöskirjak sitten mitä Suomi voisi oppia Israelin talous ihmeestä. Siinä missä suomalaisilla on sisu, israrlilaisilla on Chutspa eli chutzpah. Israel se toinen sisukas kansa jiddisinkielinen sana tarkoittaa itse luottamusta tai rohkeutta, jonka ansiosta henkilö voi tehdä tai sanoa asioita jotka järkyttävät muita. Chutzpah vaatii TOTUUTTELEMISTA.

Noniin, vastausta tässä. Aika moisen työn olet ottanut kun sisu & chutspa. smilehymiö voihan tuosta keskustella, mutta laaja asia todella kun Israelilla on raamattu heidän historia joka kävi toteen Israelin kansalle. Siellä on Aabraham, Iisak ja Jaakobin haudat ja Jaakobin ja raakelin lapsen syntymä benoni jonka nimeksi tulikin Benjamin onnen poika. Raakel kuoli tien varteen ja hauta on siellä Israelissa.

Raakelin ohjata sai lapsia kun Raakel antoi miehelle luvan yhtyä orjattareen kaikki nuo Jeesuksen opetus lapset on Jaakobin lapsia eri äidit myös veljiä ka veli puolia ovat keskenään.
Apostolien annettiin Jeesuksen opetukset koska Jeesus valitsi 12 opetus lasta viemään evankeliumin eteen päin. Ne oli vanhassa testamentissa Simon, toiselta nimeltä Pietari. Andreas (ensin kutsuttu) , Pietarin veli.

Jaakob sebedeuksen poika joka sai myös nimen boanerges, ukkosen jylinän poika. Johannes, Jaakobin veli, myös boannergekseksi kutsuttu. Filippus. Bartolomeus. Tuomas. Matteus, publikaani. Jaakob alfeuksen poika. Taddeus, jota kutsuttiin myös juudaaksi ( Juudas Jaakobin poika) sekä lebedeukseksi , herran veli. Simin kananeus , tunnetaan myös nimellä Simon kiivailia.

Juudas iskariot, joka kavalsi Jeesuksen ja joka korvattiin uudella apostolilla, matteuksella. Ruben Simeon, Leevi, juuda, daan, naftal, gaad, asser, isaskar, sebulon, Joosef ja Benjamin. Kirjoitan vanhaa testamenttia tutkien myös kokonaisuutta rivien välitkin ja aika hyvin muistan kun luen yhden jakeen ka kirjoitan. Sitten katson muualta katkoa lukemaan jakeen perään onko Kristukselle sanottavaa.
Täytän rivien välit ja kirjoitan arkin paperia ja kohta arkki tyhjä.


Kirjoitan puhtaaksi arkin paperia vanhantestamentin luvun ja jakeen välit täytän jos on muualla katsoa esim vaikka korinttolaisillä, niin täytän luvun, että ei puutu mitään joten syntinen ymmärtää sitten lukea koska se on kokonaisuus täytettynä rivien välit ja ymmärtää. Pitää ostaa pariarkkia paperia vielä.


Alan tuon vanhan testamentin käymään urakalla läpi ettei epäselväksi jää. Sitä varten olen kastettu Kristuksen palaveria ka hänen työläinen ja olen saanut paljo kehua patelassa ja toppilassa kuinka moni tykkää kun jaan raamsttuja ja minua romaanit ja moni syntinen arvostaa todella. Kauniita viestejä tullut minulle romaaneila ja muiltakin smilehymiö en voi kuin kiittää Herraa. Voisin vaikka näyttää mitä viestiä on tullu.


Pysyn loppuun asti asiassa enkä poikkea raamatusta vaan teen sen mukaan kokoajan. Lähimäisiä on taipunu ja muutamat istuu kirkossa ja siskot rukoilee ja vanhemmat on muuttunut paljon myös enonikin smilehymiö Tarvin muutaman päivän lepoa kun kovaa työtä 6 päivää ja sunnuntai lepo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.