IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

4.Lääkäri pekka reinikainePerjantai 11.12.2015 20:46

Onhan se totta siis 99,9 jotakinkaikista maailman koskaan eläneistä lajeista on kuollut plus sukupuuttoon ihan tälleen niin kuintiedeyhteisön mukaan siinähän ei oo sinänsä mitään uutta mutta se että väitätte että nää on vain pelkästään vaurioita mää en tiiä onks tässä enemmän kysymys siitä että haluutsen ikinä sanoa.
Mä haluaisin kuulla yhden esimerkin hyödyllisestä mutaatioista ja ne on kovin harvinaisia voidaan kysyäonko niitä ollenkaan.
Se mikä yleensä marssitetaan eniin on sirppisoluanemia se on yhden koodikirjaimen mutaatioaiheuttaa sen että tää henkilö kestää malariaa.

Se johtuu siitä että punasolut on vääristyneitä niin huonoaromua että edes malarian loinen niissä edes viihdy ja sen takia ei sairastu malasriaan tästä ei oo mitään hyötyynew yourkissa jos ei oo malariaa. Ne sairastaa vakavaa anemiaa.

Siitä että malaria ei tartu afrikassa maksettiin hirvee hinta, saatin vaikee anemia sairaus.Tätä pidetää hyödyllisenä mutaatioina, minusta se on rappeutumista eikä hyötyä.

Haastattelia: okei pekka reinikainen. niin kuin itsekkin olet tossa todennut että evoluutioon huomattavasti paljon hitaanpaa.
kuin tämä tai mitä tuli noista taudeista mitä harri kysy niinse oli ihan totta.

tai 1800 luvun ihmisistä kuin lyhyitä ne on ja hyvä että päästään ravintoonevoluutio on aivan paskamainen asia siinä mielessä ihmiselle että se on niin hidasta että niitätuloksia ei ole nähtävillä ku sukupolvien päästä ja näistä koirista lienee yks todistusaineisto son olemassa.

Haastattelia: mä olen kuullu nyt miten maailma ei toimi ja haluan kuulla sinun versiosisiitä miten miten tämä kaikki on lähtenyt liikkeelle.

Maailmahan tarvitsee erinnäisen määrän osa tekiöitä jotta se toimii eli se on kaikki tai ei mitään.
Me tarvitaan virukset, bakteerit,ihmiset, sienet.
Nimittäin kaikki pitää luoda kerralla muuten tää ekologinenkierrerrätysjärjestelmä ei toimi.

Joku sano että virukset on kamala kiusa minkä takii jumala on luonut viruksii, ilman viruksii täällä ei olisi yhtään mitään.
Virukset on bakteerib vihollisia ne tuhoo bakteereita. Jos viruksii ei oisvesistöt muuttuis haisevaks balteeri massaks.

Jos bakteereita ei olis me ei saatais b-12 vitamiinii.Vain bakteeri pystyy tekeen me emme elä ilman b-12 vitamiinii. Kaikki komponentit on kaikki tuotteet on biologiassa syntyy niillä on kierrätysjärjestelmä.

Jos ei ois kierrätysjärjestelmää me hukuttain jätteisiin.
Haastattelia: pekka mä en usko että kukaantiede yhteisössä tätä asiaa kiistää mut miten tämä on luotu tämä koko maailma?kuinka kauvan sitten?

Jos mä tietäsin sen niin olisin aika fiksu ja mä en pysty tuohon vastaamaan kun mä en tiedä.
Mä voin kattoo sitä tavaraa mitä on, ja mä voin kattoo ja arvioida kauvanko ihminenon ollut täällä.

Se on aika ilmeistä jos me katotaan ihmisen energialaitosta mitokontrioMehän käydään semmoisella bensalla jonka nimi on atp.
Ja tätä bensaa tehdään solunsisällä olevista mitogonrioissa jotka hyrrää siellä koko aikatekee tätä bensaa niin siellä on oma tieto bankki, siellä on huono korjausjärjestelmäse rappeutuu koko aika.
Me tiedetään että kauvanko mitokonriot on ollut täälläse on hekä tommonen aika lähellä raamatullista elinikää.

Me voidaan niinku kattoo että se on tämmöinen kone, tämmöinen tietobankkijoka hajoo ja me voidaan arvioida kuin kauvan ihminen on ollut täällä muusta mie en nniinkään välitä.
Mutta ihminen tässä on kiinnostava ja ei tätä maailmaa luotu torakoita varten vaan ihmisiä varten.

Ihminen mua kiinnosta kuin kauvan ihminen on ollut täällä me nähdään siitä että se on ihan niinkuin raamatullinen asia aika juttu.
Haastattelia: eli toisinsanoen: Genesis on totta!!!.

Kyllä minä pidän sitä totena koska kaikissa muissa uskonnoissa sanotaan jostakin kaaoksestahyppi sitä tai tätä mutta genesiksessä on tää maailman historian hienoin lause ei löydy mistään muualtamykistävä lause: alussa loi jumala taivaan ja maan, siinä pyyhitään pöytä puhtaaksi.

Haastattelia: miten nää dinosauruksen fossiilit?.
Dinosairusten fossiiliton hyvin hyvä kysymys koska moris switcher niminen tutkia löysi dinosauruksen ison reisiluun.
ja se löytysellaisesta paikasta kun helvetin rotko.

sinne mentiin helikopterilla kun sinne ei muuten pääse.
niinse oli niin iso, reisiluu ja se ei mahtunu sinne kopteriin, niin se pisti sen poikki.

ja ne huomas sen ettätämähän haisee kauhealta.
Ne vei sen laporatorioon ja otti siitä murusia ja kävi niin että yks luun murunen tipahti happoon.
Se oli vahinko.

Happo liuotti luun pois ja jäi jäljelle purukumimaista pehmyt kudostane kato mikroskoopilla, hei täällähän on verisoluja ja verisuonia.

Niistä on kuvia netissä.
Siis jokainen ymmärtää että tämmöinen dinosauruksen kivettömätön luu jossa on verisuonia,verisoluja, valkuaisaineita, dna:ta, kaikki on tutkittu eihän se voi olla kuin korkeintaankuin maksimi joitakin tuhansii vuosii vanhoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.