IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Minä rakastan joitakin ihmisiä, että jemmaan ne sydämmeen syvälle enkä unhoita <3











Olisiko siinä alhaalla "MAFIA POMO :)"










Mutta tässä alhaalla kun palaamme vuoteen 1980, Urho Kaleva Kekkonen (3. syyskuuta 1900 Pielavesi – 31. elokuuta 1986 Helsinki) oli suomalainen poliitikko ja kahdeksas Suomen tasavallan presidentti. Hän oli tasavallan istuva presidentti yhtäjaksoisesti vuodesta 1956 vuoteen 1981, yli 25 vuoden ajan. Viimeinen presidenttikausi jäi kesken sairauden takia.

Kekkonen on Suomen historian pitkäaikaisin presidentti. Hän on ensimmäinen henkilö, joka toimi tasavallan presidenttinä kaksi kokonaista kautta ja ainoa, joka on valittu toimeensa useammaksi kuin kahdeksi kaudeksi, mikä ei perustuslakiin eli entiseen Suomen hallitusmuotoon myöhemmin tehdyn muutoksen ja nykyisen Suomen perustuslain mukaan olisi enää mahdollistakaan. Kekkonen toimi myös pääministerinä viisi kertaa.


Edeltäjänä Kekkoselle, mauno koivisto antoi vallan hallitukselle.

Mauno Henrik Koivisto (s. 25. marraskuuta 1923 Turku) on Suomen tasavallan yhdeksäs presidentti. Hän toimi presidenttinä kaksi perättäistä kautta 1982–1994, ja sitä ennen hän hoiti presidentin tehtäviä vuoden 1981 lopulla Urho Kekkosen ollessa sairautensa vuoksi estyneenä. Koivisto halusi rajoittaa presidentin valtaoikeuksia ja vahvistaa pääministerin valtaa.

Pääministerinä Koivisto oli vuosina 1968–1970 ja 1979–1982, yhteensä 1 761 vuorokautta. Pääministerinä hän on Suomen viidenneksi pitkäaikaisin. Kansanedustajana hän ei kuitenkaan ole koskaan toiminut. Koivisto on vanhimmaksi elänyt Suomen presidentti. Koivisto on itse kuvannut itseään bernsteinlaiseksi sosialistiksi

Mauno koiviso katui tekoansa kun antoi hallitukselle vallan, laiska mato kun teki töpin ja pilasi kaiken.


Martti Oiva Kalevi Ahtisaari (s. 23. kesäkuuta 1937 Viipuri) on suomalainen diplomaatti ja Suomen kymmenes tasavallan presidentti vuosina 1994–2000.

Ahtisaari oli ensimmäinen, joka valittiin Suomen tasavallan presidentiksi suoralla, kaksivaiheisella kansanvaalilla. Hän on toiminut muun muassa suurlähettiläänä, YK:n apulaispääsihteerinä 1977–1981, YK:n alipääsihteerinä 1982–1983 ja 1987–1991 sekä rauhanvälittäjänä eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Namibiassa, Kosovossa ja Indonesiassa. Ahtisaari sai vuonna 2008 ensimmäisenä suomalaisena Nobelin rauhanpalkinnon. Ahtisaari puhuu suomea, ruotsia, ranskaa, englantia ja saksaa.

Ahtisaari tunnetaan vaikeiden rauhanprosessien vetäjänä.

Välittäjänä Martti Ahtisaari keskittyy ensisijaisesti YK:n perusarvoihin ja käytännön mahdollisuuksiin. Monien kriisien venyminen on ollut hänen mielestään häpeällistä kansainväliselle yhteisölle.

Saamansa toimeksiannot hän on pääasiassa hoitanut johtamansa Crisis Management Initiative -järjestön kautta. Vuonna 2008 presidentti Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon ”työstään useilla mantereilla ja yli kolmenkymmenen vuoden aikana kansainvälisten konfliktien ratkaisemiseksi”. Aiemmin samana vuonna Ahtisaari oli vastaanottanut myös Unescon rauhanpalkinnon

ja Geuzenpenning-mitalin.

Martti ahtisaari teki parhaansa ja yritti koota kasaan porukkaa, mutta kekkosem edeltäjä koiviston virhe oli niin iso synti, että ei pysty korjaan enään presidentin paikkaa joten suomi meni EU:HUN, ja teki vielä isoman virheen itsenäisyden menetys joten turhaan toinen maailman sota käytiin sillä kohta on luvassa kolmas vapaaksi taistelu eli eurooppa.


Tarja Kaarina Halonen (s. 24. joulukuuta 1943 Helsinki) toimi Suomen tasavallan 11. presidenttinä ja ensimmäisenä naispuolisena valtionpäämiehenä vuosina 2000–2012. Hän astui virkaan 1. maaliskuuta 2000, ja hänet valittiin uudelleen tasavallan presidentiksi vuonna 2006.

Halonen valmistui oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 1968 ja aloitti uransa Suomen ylioppilaskuntien liitossa, jossa hän työskenteli sosiaali- ja järjestösihteerinä 1969–1970. Hän aloitti Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n lakimiehenä 1970 ja jatkoi tässä tehtävässä koko poliittisen uransa ajan.

Mauno koivisto, martti ahtisaari ja tarja halonen kokoontui muutamia vuosia sitten puhumaan eduskunnan tilanteesta jossa mauno koivisto katui tekoansa, joten kekkonen oli sanonut, että suomen ei pidä ottaa ulkopuolisiin kriiseihin mitään kantaa vaan pitää muiden maiden kans hyvät välit. Näin ei mennyt sillä koivisto antoi vallan hallitukselle ja suomi alkoi ottaa ulkopuolisiin asioihin kantaa ja martti ahtisaaren tultua presidentiksi suomi meni EU:HUN

ja suomi ottaa kantaa nyt ulkopuolisiin kriiseihin, EU:hun Kuuluu saksa josta Mannerheim sanoi aikanaan, että suomen ei pidä olla saksan kanssa misään tekemisissä sillä Euroopan unioniin ja saksan kanssa yhteistyö on Naapuri veli venäläiselle sotilaallinen uhka joten pitäisi katsella historiaa ja miettiä kannattaako kylmän sodan arvet repiä auki sillä saksa halusi suomen apua, että adolf hitler ottaa venäjän.


Mannerheim teki viisaasti sillä hetkellisesti hän teki sovun ja tarvi saksan apua ja lopetti yhteistyön saksan kanssa vetämällä pois välipalkatun miehensä, niin silloin mannerheim sanoi: suomi ei tämän jälkeen saa olla saksan kanssa osallinen saksan hirmutöihin eikä tehdä tai liittoutua saksaan millään tavoin.
Tämä tarkoittaa TÄNÄÄN SITÄ, ETTÄ JOS SUOMI AUTTAA SAKSAA TAI ON JOLLAIN TAVALLA YHTÄ; NIIN SE ON UHKA; SOTILAALLINEN UHKA VENÄJÄLLE JA VENÄJÄN ON ALOITETTAVA PAKKOTOIMET JOTEN SOTA SIITÄ SYTTYY.


Sauli Väinämö Niinistö (s. 24. elokuuta 1948 Salo) on Suomen tasavallan kahdestoista presidentti. Hänen toimikautensa alkoi 1. maaliskuuta 2012.

Juristina työskennellyt Niinistö toimi kansanedustajana vuosina 1987–2003 ja 2007–2011 ja Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtajana 1994–2001. Hän oli mukana Paavo Lipposen ensimmäisessä ja toisessa hallituksessa, ensin oikeusministerinä 1995–1996 ja myöhemmin valtiovarainministerinä 1996–2003.

Jälkimmäisessä virassa Niinistö tunnettiin tiukasta talouskuristaan ja työstään 1990-luvun laman jälkeisten säästöjen ja leikkausten parissa. Ministeriuran jälkeen hän siirtyi Euroopan investointipankin varapääjohtajaksi vuosiksi 2003–2007. Vuosina 2007–2011 Niinistö oli eduskunnan puhemies.

Niinistö oli kokoomuksen presidenttiehdokkaana vuoden 2006 presidentinvaalissa ja uudestaan vuoden 2012 vaalissa, jossa hänet valittiin tasavallan presidentiksi toisella kierroksella.


Sauli niinistö on kyseliä ja kysyy apua muilta eikä osaa hoitaa presidenttinä asioita.

Porvari presidenttinä ja suomen elämä risanen, haavisto olisi ollut parempi tai väyrynen sillä väyrynen olisi halunnu kysyä niinistöltä asiaa tarkemmin koska paavo väyrynen oli kekkoselle työntekiä ja tiesi asian paremmin kuin niinistö. Haavistolla on kokemusta sovittelusta. Niinistöllä ei ole kokemusta kuin poliisi urasta ja ajaa rahaa kreikkaan eikä ajatella suomen sisäisiä asioita-

ENSIN SUOMEN SISÄISET ASIAT KUNTOON ENNENKUIN ULKOISEEN PUOLEEN MENNÄÄN, Tämä on mun näkemys.

Kekkonen sanoi: Suomen ei pidä ottaa ulkopuolisiin kriiseihin kamntaa vaan suomi pitää pysyä omana kansana, omat sisäiset asiat ensin, kuten jokainen ihminen hoitaa ensin VUOKRAN ja sitten muut asiat, Ensin Lähimäiset ja sitten muut asiat, Ensin Työ ja sitten hupi eikä ensin ulkopuolinen eli hupi ja sitten työ ja sisäiset asiat. Järjestys puuttuu, ensin työ, sitten hupi, ensin sisäiset asiat ja sitten ulkoiset asiat, vielä yksinkeertaisemen: ensin PIKKULAPSELLE VAIPPA JA RUOKA; SITTEN ISOILLE LAPSILLE KARKIT JA JUOMAT, Eikös ole oikeen!! Oikeen menee, Järjestys!!!.. Tässä alhaalla kuvassa ei ole järjestystä ollenkaan.. HÖHÖHÖ HAHAHA oiooi,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.