IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Pekka Reinikainen.
Reinikainen oli alkujaan ateisti ja rymisteli melkoisesti nuoruudessaan, kunnes tuli uskoon.
Tässäkin suhteessa Reinikainen meni äärimmäisyyksiin. Hänestä tuli todellinen änkyräkristitty, jolla
oli suora puhelinyhteys Jumalan kanssa. Reinikainen sai siten tietoa suoraan taivaasta, siitä mikä on
oikein ja mikä väärin. Tätä tietoa hän sitten alkoi levittää ahkerasti. Reinikainen lääkärinä ei voinut
sietää skeptikkojen tapaan mitään, mikä poikkeaa hoitosuosituksista. Hänellä oli Jumalan varmuus
asiasta, eli että lääketehtaat ovat oikeassa ja ihmiset väärässä. Hän kirjoitti aiheesta kaksi kirjaa:
Kuinka puoskarointi muuttui vaihtoehtolääketieteeksi ja Noituuden paluu lääketieteeseen.
Ilmoituksen mukaan jooga, homeopatia, psykoanalyysi, yritit, manipulaatiohoidot ja leegio muita
hoitoja olivat perkeleestä ja vievät kadotukseen. Sen sijaan Buranan syönti yhdessä Somacin kanssa
on Jumalasta, vaikka se veisi ennenaikaisesti hautaan. On oikeastaan huvittavaa, että änkyrät -
uskovat he sitten Jumalaan tai ei - ovat oikeastaan samaa seurakuntaa. He haluavat kieltää muilta
ilon valita vapaasti, sillä vain heillä on varmuus siitä, mikä on oikein ja väärin.

Ihminen tekee venytysliikkeitä ilman joogaa. Ruualla saadaan hyvää tulosta, Psykoanalyysi eli ei-tietoisia psyykkisiä prosesseja ja jossa varhaisen vuorovaikutuksen ja lapsuuden kokemusten merkitystä ihmisen kehitykselle pidetään tärkeänä. Psykoanalyysiin pohjautuvat myös useat syvyyspsykologian koulukunnat. Sanaa psykoanalyysi käytetään myös viittaamaan psykoanalyyttiseen psykoterapiaan.

Psykoa­na­lyysi on alun perin Sigmund Freudin luoma teoria ihmisen mielen raken­tu­mi­sesta, toimin­nasta ja erilai­sista häiriöistä, sekä tähän perustuva tutki­mustapa ja hoito­me­ne­telmä. Freud oivalsi miten tärkeää on luoda puitteet, joissa henkilö voi puhua kaikista mielessään liik­ku­vista tunteista ja ajatuk­sista toisen kuun­nel­lessa. Tähän psykoa­na­lyysi yhä edelleen perustuu. Pyritään luomaan tilanne, jossa henkilö voi mahdol­li­simman vapaasti kertoa mieltää koske­vista havain­noistaan, myös psykoa­na­lyy­tikkoa koske­vista ajatuk­sistaan ja tunteistaan. Analyy­tikon tehtävä on kuun­nella vapaasti, ennak­ko­luu­lot­to­masti ja huolel­li­sesti kaikkea mitä toinen tuo esiin sanal­li­sesti ja ei-sanallisesti. Sen perus­tella, mitä ajatuksia ja tunteita tämä analyy­ti­kossa herättää, hän esittää huomioita ja tulkintoja, joiden tarkoitus on edistää henkilön valmiuksia tiedostaa mielensä liik­keitä ja ottaa niistä vastuuta. Tarkoitus siis on, että henkilön ”sisäinen maailma” voisi tulla mahdol­li­simman katta­vasti esiin. Sikäli kuin tämä onnistuu, myös tunne-elämän torjutut risti­riidat ja henki­lö­koh­taisen kehi­tyksen ongelmat voivat tulla näkyviin ja käsit­telyn piiriin.

Raamattu on täynnä yrttejä joita voi käyttää!!!!, Manipulaatiohoito tai käsittelyterapia tarkoittaa käsillä tehtävää, nivelten liikutteluun perustuvaa hoitoa. Joskus sillä tarkoitetaan myös pehmytkudoksiin kohdistuvaa hierontaa. Manipulaatiohoitojen vaikuttavuudesta on erilaisia näkemyksiä, mutta laajempaa tieteellistä näyttöä on vain manipulaatiohoitojen lievästä vaikuttavuudesta alaselkäkivun hoidossa.

Manipulaatiohoidot ovat tuki- ja liikuntaelimiin ja niitä ympäröiviin lihaksiin. Erilaisia selän, nivelten ja lihasten käsittelyyn perustuvia hoitoja käytetään paljon erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksissa. Niiden ero tavanomaiseen fysioterapiaan on häilyvä. Toisin kuin monet manipulaatiohoidot, fysioterapia ei kuitenkaan perustu mihinkään erityiseen oppirakennelmaan. Manipulaatiohoitojen vaikutusmekanismi ei ole tiedossa, mutta niitä on pääosin selitetty kahdella teorialla. Toisen mukaan hoidot korjaavat kahden vierekkäisen nikaman aliliikkuvuutta. Toisen teorian mukaan taas paikallisten hermorefleksien avulla normalisoidaan nikamien ympäristön kipua ylläpitäviä neurofysiologisia heijasteita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.