IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

Olipa kerran viikonloppu..Maanantai 08.05.2006 03:17

Joo-o. Kyllä tähänki vkonloppuu on saannu sisään vaikka mitä. Draamaa ja draamaa ja kaikkea ihanaa<3
Perjantaina tavattii Marjon kanssa miun äiti,eli siis biologinen, ja hänen miesystävä kenestä oli tullut perjantaina myös hänen kihlattu. Istuteltiin Torrerossa ja juotiin siinä vähä ja rupateltii.
Lähdettiin sieltä sitten puistoon juomaan siideriä ^^ Oli aika metkaa et oma äiti ja sen mies oli mukana, kuitenki ilta oli oikein mukava kokonaisuudessaan. Lukuunottamatta äidin jotai pikku angstailukohtauksia. Sieltä sitten taas moonlightii ja maydayihin. Yllättävää. Karsee biletypy minustaki tullu :D
No lauantaina lähdin sitten Tampereelle. Pex| vei minut sinne. Menin tapaamaa minun pitkäaikasta todella hyvää ystävää Peteä<3 (|SoulFly|). Kun siellä auton kyytiin pääsin niin heti sain kaljaa. Naminami.
No ilta meni iha hyvin ja käytii Peten kanssa vuokraa leffoja. Nooooo.. sitte alkaa tää draamaosuus. :D
Äidin miesystävä soitti mulle ja kerto et niillä oli tullu jotai häslinkia äiteen kanssa ja rupateltii muutenki kaikesta ja sovittii että nähtäis tänään sitte niin ettei äiti olisi mukana ja olin et mikäs siin tokitoki. No menee hetki ja äiti soittaa kamalas humalas ja käy vinettää että mitäs vittua oon Mikan kanssa jutellu. Sanoin vaan että ei kuulu sille mitä kenenki kanssa juttelen. Se käy huutaa että kyllä kuuluu koska puhutaa siitä muka pahaa. Olin että ei helvetti ihminen nyt nosta ittes sieltä vainoharhoista ja itsesäälistä ulos niin äitini tokaisi jotain mitä en nyt tässä viitsi edes sanoa. No meni hetki ja se soittaa uudestaa ja pyytää anteeks ja sanoin että joo kyllä käy että ei hätää. No eikö se sama ulina käy taas uudestaa että mitä sä oikee Mikan kanssa juttelet ja plaaplaaplaaplaa. Ihan kamalaa draaama, loppuveto oli se että äiti totes että mulla ja Mikalla o joku suhde. EI HELVETTI OIKEASTI ! EI OO TOTTA!
Lopulta sanoin kummallekki ku soitteli että ei kiinnosta,hoitakaa omat asianne.
Muutenki mun arvostus sitä ihmistä kohtaan on melkein olematon. Miten se luulee että se menetty aika mitä se koittaa korjata niin saa korjatuksi tollasella 14vuotiaan käytöksellä?
Ei kukaan tollasta sano omalle lapselleen. PERSE OIKEASTI KASVA AIKUISEKSI !
Musta alkaa tuntuu että parempi olis antaa olla, en mä jaksa aina riidellä, jos ei tulla toimeen niin ei tulla. Vaikka se kuinka oli kännissä niin se sattuu silti. Se sattuu enemmän ku se että ei oltu nähty vuosiin ja sitte ku nähdää ni paskaa niskaa tulee. Ei tää näin pitäisi mennä.
Haluaisin kovasti olla äidin lähellä ja olla tytär sille, mutta näin tää ei toimi. Ei todellakaan.
Koska niin kauan ku se ei arvosta mua,mä en osaa arvostaa sitä.
Mutta onneksi oli Tampereella kuitenki ihminen joka kuunteli ja tuki mua tän asian kanssa ja pystyin nauramaa loppu yöstä koko jutulle. Mutta tällästä Piian elämässä vaihteeksi :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.