IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

"Tämänkin Hutsun tarjoaa J"Maanantai 27.04.2009 03:36

Mun on hyvä olla. Just hänen kanssa. Mmm. Oon ihastunut, saa nähä rakastunko, olis erittäin tarpeellista ja sielulle hyväksi. Toinen jolla on mustat isot siivet.

ps. Joku uusi kiva tulehdus taas jossain ku käsi mätänee karskeesti sanottuna. Lääkärii taas.
KIITOS ANTIBIOOTIT, KIITOS VITUN PILLUONGELMAT.

Mut oon levollinen ja ilonen ja kai vähä onnellinenki tähä tilanteesee missä oon. Siis ilman noita terveysjuttuja.<3

So true.Torstai 16.04.2009 03:12

"Vääryyttä kärsineen skorpionisyöjättären raivossa on jotakin alkukantaista. Se kumpuaa syvältä ihmiskunnan biologisen muistin hämärästä. Ei ole väliä, miten skorpioni suuttumustaan purkaa. Hän on aivan yhtä vaikuttava niin kiljuessaan kuin kiroillessaanki. Sitä paitsi loukattu skorpionidonna on erittäin kostonhimoinen, eikä hänen kekseliäisyydellään ole rajaa, kun on kyse oikeutetusta revanssista."
Se joka on nähnyt minut raivoissaan tietää tasan että olen tuollainen kun tuossa kuvataan. Kostonhimo oikeutetusti, mikä sen parempaa.

Ps. Se yks on pitäny minusta kiinni vieläkin <3

Muutoksia muutoksia.Sunnuntai 12.04.2009 16:35

Hmm.. Olo on ollu ku 13v teinillä joka ihastuu melkein kehen vaan. Jos olenki 13v teinityttö.
Mmmmm.. On tullu vietettyä aikaa vähemmän selvinpäin kuin ehkä tilanteessa pitäisi. Mutta eipä ole paha olla. Mut siksi onki outoa miksi jatkaa sekoilua ku olis syy olla ilmanki. Kai se karu totuus on että tykkään vain olla päästäni jotenki sekaisin, jos ei luonnostaa ala naksumaan niin aina o muita keinoja :D
Mutta niin..mukavaa kun joku toruu ja potkii persuksille sillai huomaamattomasti.. Somebody cares.
Mutta antaa mun kuitenkin mennä ja tulla miten haluan. Mikä on paremmin kuin hyvin.
Kuha munki päähä järki tulis et vähentäisin sekoilua. Tai niin ettei lähe käsistä ja koht itketää ku maksa o menny. .(:D)
Ollu mahtava vkonloppu. Sielun ruokintaa. Asioiden myöntämistä ja vihdoinki ulos puhumista.
Voiku se mies ny pitäis vaa kii vaikka oonki hankala ja typerän olonen. Mie vaa näytän huonot puolet ensin ja sitten hyvät :P

Voimaa<3Torstai 12.03.2009 20:09

Revin paitani auki
Lupaa kysymättä, mistään piittaamatta
paljastan kalpean rintani,
hymyt ja haavat,
kahvaa myöten isketyt veitset
Tulkaa tänne, te viluisina vaeltavat tuskat!
Niin kauan kuin
sydäntä särkee,
se ei säry.

-Tommy Taberman - Alaston


Kaunis ja tuskaisa runo. Antaa voimaa <3

Miiiur.Perjantai 23.01.2009 18:38

Löysinpäs arkistoistani seuraavan runosen.. muistoja muistoja sillon ku rakkaus ei vielä OIKEASTI sattunut.No ei voi sanoa etteikö mua olisi sattunut tuokin, mut opin et se voi satuttaa paljon pahemminki. En kerro kenelle on kohdistettu, sitä tuskin kukaan edes arvaa..

Tanssi kanssasi

Miksi tulit lähelleni?
Miksi tulit kysymään miten voin?
Miksi sinua kiinnosti?
Koska olet sinä.
Et ole kuin muut, olet enkeli.

Tuntui hyvälle kun välität,
nyt se vain kirpaisee.
Tuntui hyvälle olla lähelläsi,
ihan sinussa kiinni.
Tanssia vain ja olla siinä.
Olla siinä sinun kanssasi.

Tuntui hyvälle tuntea huulesi huulillani.
Nyt se on kaunis ja ihana muisto,
joka raastaa sieluani siitä,
kuinka ihana sinä olet.
Kuinka en saa sinua.

Parempi olisi ollut jos et oli tullut luokseni,
mutta hyvä että tulit.

-Piia N 31.12.2007

Hönölä.Tiistai 30.12.2008 15:30

Haluun Katrin luo takaisin ja aion mennäkin. PÄÄ ON SEKAISIN. Tiedätte hetkiä ku heräätte ja olette ihan WTF. Niin mulle kävi tänään. MITÄ TAPAHTUU HUHUU? En mä tajua. Pois täältä äkkiä vähäksi aikaa.
Mä olen aivan pihalla, en ois näin uskonu käyvän. MITÄ VITTUA.

Jouluja kaikille!Torstai 25.12.2008 01:42

Jouluaatto tuli ja meni. Muutama mukava pikkuinen lahja ja perhe ympärillä. Itkua tuli ja ahdistusta, mutta sille ei tällä hetkellä voi mitään. Päätin myös että kun talo valmistuu, muutan takaisin porukoille.
Asun muutenki jo melkein porukoilla, joskus yön tai kaksi kämpillä. En henkisesti kykene olemaan yksin ja raha on liian tiukilla kokoajan. Se tuo stressiä ja laskuja pinoon vain lisää. Mulla on kuitenkin ihanimmat vanhemmat jotka on tukenut mua ja rakastanut mua ku olen töppäillyt, ja voin kertoo että tää tyttö onki töppäilly asioitaan huolella kuluneen 2v aikana. Musta tulee joskus ensi vuoden puolella sitten heinolalainen, kukapa ois uskonu. En ainakaan minä. Mutta mun o hyvä olla tän päätöksen kanssa nyt. Mun täytyy nyt ajatella itseäni, eikä niitä kavereita jotka jää lahtee. Tosiystävyydet tulee kestää ja säilymään siitä huolimatta. Tässä mitataan todellista välittämistä myös minunki kohdalla. Kenet koen sen arvoiseksi että jaksan itse pitää yhteyttä ja olla. Tällä hetkellä on tasan yksi ihminen, kehen tiedän pitäväni yhteyttä ja näkeväni tiivisti ja se on Laura. Tämä ei tarkoita että muut ystävät olisi toissijaisia tai vähempiarvoisia. Mutta oon huomannu että tietyt suhteet kasvaa ulos vaikka asuisikin samalla paikkakunnalla. Aika näyttää.
Kerranki tuntuu että olen tehnyt päätöksen eniten itseäni ajatellen. Olen itsekäs, mutta joissakin asioissa pitää olla. Itseä varten eletään, joten itsestä pitäisi pitää huolta eikä toisista. Sen mä olen unohtanut täysin, nyt on aika pitää itsestään huolta ja ajatella mitä minä haluan ja miten.
Kiitos ja kuittaus.

En jaksa enään.Sunnuntai 23.11.2008 17:16

Kiitos!Maanantai 27.10.2008 19:24

Kiitos tutuille ja tuntemattomille jotka on onnitellut. En ole saanut näin paljon kommentteja varmaan puoleen vuoteen yhteensä. :D Kiitos paljon muistamisesta ihmiset <3

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 18:42

Keuhkoputken - ja munuaisaltaantulehdus <3 MMMMM.
There's so many many things..

The Doors - The End


pps. Elokuva parhaimpia.
Jim Morrison <3