IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

Nimenomaa.Sunnuntai 11.06.2006 06:01

Joo-o, olipaha taas menoa ja meininkiä eilen. Liikaki. Aivan liikaa.
Kaikki ns. paska taas samal kerral niskaa.
En jaksa alkaa kertoo kokojuttua kerron lyhyesti.
Mutsilla ja Mikal vakava riita->Tomi uhkaa vetää kalloosa kuulan->Minä suutun ja sanon et tapa vaa ittes i dont care->paniikkikohtaus->kestää yli 30min->ambulanssi paikalle->sairaalaan.
Että semmosta. Oli toooosi kivaa. Verensokeri oli kuulemma 3, jee. Sain keksii,pahaa jogurttia ja mehua siellä sairaalas. Oksensin ku pääsin himaa kaiken safkan mitä söin. Aamulla tajuton olo.
Onneksi mulla on ystäviä jotka on mun tukena ja jotka oikeesti välittää. En päästäny Marjosta irti, olin kuulemma itkien vaa sanonu että Älä jätä mua, älä jätä et saa. Onneksi ei jättänny. Pelotti vitusti ku tokenin ja huomasin et oon menossa ambulanssii. Siinä vaihees kaipasin Jania ehk eniten, olisin halunnu sen mun viereen. Mutta parempi että ei, en olis halunnu että se näkee mut siinä kunnossa.En olis halunnu et kukaan koskaa näkee.Ei kukaan. Kukaan ei ole ollu mulle niin paha että sellasta ansaitsisi nähdä sellasta..

Tänään illalla mentii sitte istumaa kariksee Katan ja Mikon kanssa. Oli iha mukavaa, oli suht lämmintä. Siitä sit grillille ja Marjo oli tukehtua ruokaansa. Sieltä Moonlightii ja joku puolalainen ääliö kaato kaljansa mun jaloille. Jej. En kyl taida ny vähään aikaan koskea alkoholiin. En ennen seuraavaa kertaaa.

Mietin täs just et vituttaa tää netissäki roikkuminen. Mitää uutta tääl koskaa, kaikki samaa paskaa. Joskus oli aina syy tulla koneelle että pääsee juttelee erään henkilön kans. Kai mä vielki sen takia raahaudun tänne jos se sattuis olee koneella tai jotain. Plää.
Vaikka vituttaaki koneelle tulo, en silti voi olla tulematta. Kai tääkin on jonkinlaista narkkarijuttua sitte. Ei voi tietää. Mutta nii, suoli suoltaa paskaa niin kauan ku paskaa riittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.