IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.
Joo, täällä vitu atk-kurssilla istun ja oon tekemättä mitään. Muut täällä harjottelee viimeisiä tehtäviä Access ohjelmasta ja mä en saa suorittaa kyseistä asiaa koska olin sairaana kaikki päivät kun kyseistä ohjelmaa harjoiteltii. No eipä tuo haittaa, kauheesti kiinnosta saanko atk a-ajokorttia vai en, pääasia että saan rahaa :> Rahasta puheenollen, kun saan sitä aika kivasti nyt niin menen ottamaan yläselkään tatuoinnin <3 13.11 on aika varattuna <3 Oioi.
Niin ja tosiaan 7.11 sitten Anttia läähättelee :D Ja 3.11 menen katsomaan suurhalliin Leningrad Cowboysia.. ILMAISEKSI. NAKERTAAKO?! Luin millanen show tulossa ja kyllä odotan kovasti !

Nojoo, tää mahdollinen tekijä/epäilty on saatu selville, siis tää galleriasuttaaja, ja niin. En ala mitään nimiä mainitsemaan henk.koht. syistä täällä. Kerron niille ihmisille nimen sitten kenelle haluan ja koen että on ok että hän tietää. Sanompa vain että ihmiset ovat petollisia ja itsekkäitä. Eikä arvosta asioita joita pitäisi arvostaa. Kyseinen henkilö on käynnyt kuulusteluissa ja toistaiseksi en tiedä mitään muuta asiasta.

Synttärit tulee ihan kohta. 4päivää ja mä saan mennä laillisesti baarii \o/ Oivoi. Juhlista tulee ihan varmasti mukavat ja kivat <3 Kiitos Jonnan ja Harrin. Vietetään heidän kotonaan tupareita ja synttäreitäni, meillä on niin paljon yhteisiä ystäviä että oikein hyvä idea pitää siellä <3 Ja sieltä sitten joskus 22 aikaa lähdemme keskustaan baareilemaan. Kaikki jotka haluaa tulla bailailee baareihin meidän kanssa ilmoittakaa rohkeesti vain :D \o/ Kavereita ei ole koskaa liikaa <3 Jaujou.

Autokoulua tänää, jee iik. Masuun sattuu :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.