IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

.................... taas tää alkaaSunnuntai 11.07.2010 23:24

Siis miten ponit on saanu nii vitusti varsoja vaikkei PONIMAAS oo oreja???????????! toistensa kanssa? tää lastenohjelma kusee pahasti! sitäpaitsi ne on iteki vähä pikkulapsii ja sitte niil on lapsii ja ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Paitsi, tuleehan Big Brother ponit kerran vuodes niitte luo et pitää juhlia sitä. Ehkä tällöin tulee kans lisää varsoja??? Eri poneille, koska ponilla on vaa yks varsa/poni. @________@ Mitä runkkareita ku pitää kaikkien kaa! JA ISOVELIPONIT??? VOI VITTU SISÄSIITTOSUUDEN PERIKUVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ==((( ja muit oreja ei olekaa sit. Niille tuhansille tammoille isoveljet on kelvattava :( kuvottavaa jos alkaa miettii tällee hmm.

...Tää on Sassen filosofisia mietintää taas vaan mut funtsikaa iteki!

Ja sitte muumit.. siis muumipeikko meni niiskuneidin kaa kihloihi?? NE ON ERI ROTUA!!!!!!!!!!!!!

Sikku kysyin mistä se löytää muumineidin itelle nii Roosa sano et se peikko vois jakaa mamman papan kaa :( kukaa ei ymmärrä mun syvii pohdintoja!!!!!!! sitte mua häiritsi ku pikku Myy sano et miksei muumipeikko valinnu sitä .................... melkee itkin :( ja tätä lapset kattoo??

JA SITTE KOLMAS ASIA ON MORSO!!!!!!! HYI HYI HYI HYI HYI HYI HYI VITTU SE ON RUMA SITÄ EI PITÄS NÄYTTÄÄ KELLEKÄÄ :SS Ja se on LASTENOHJELMASSA!!! Googlatkaa morso ja avatkaa linkkejä. Hrrrr.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.