IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Sassen jännät yöretket part 3Perjantai 30.07.2010 13:15

Mulla meni unenlahjat kokonaa ku luin vanhoja tekstiviestejä ja alkko ahdistaa ku kaikki on nii erilailla. Yritin nukkuu kahdelt, mut heräsin kolmelt kuin en olisi nukkunu ollenkaa. Vissii en ollutkaa kunnol. Käsi oli lievästi turta. Olin taas nukkunu sen pääl.

Ei sii mitää, siin kolmen jälkee menin taas kokeilee JA ONNAS (heti ku olin unissaa koittanu soitella kaikille, tiputtanu puhelimen 100 kertaa ja leikkiny pentujen kanssa)! Mut heräsin kuudelt vessaan (ainaki luulin niin), hyppäsin sängyst ja koitin kävellä ja rämähdin lattialle. Toinen jalka ei tukenutkaa enää:D Se oli iha vetelähkö ja tunnoton.

Raahasin toista jalkaa perässä kuin joku zombi ja mutsi vahingos heränneen sai varmasi pahimman luokan slaagin et MITÄMITÄ NYT ON KÄYNY AAAA. Selitin ettei veri vissii jalas kierrä :D

No sitte tuin jalkaa kaksin käsin ja painoin sen väkisin tukemaan lattiaan. Sitte kun tuntumaa oli saatu, nii kävelin, ja meinasin kaatuu mut nyt se joten kuten piti pystyssä, vaikka kävely näytti siis niin sorsamaiselta, ku ees taas ku toine jalka tuki ja toine ei oikee ees sinne päi XD

NO ONNEKSI se siitä ratkes pikku hiljaa kun kävelin sillä ja hieroin.

EI OO ENNE JALAST LÄHTENY TUNTO POIS :D Ei ees koirat nukkunu sen pääl. Se on täysi mysteeri miksi :D

Sitte menin viel nukkumaan ja heräsin niin ältsy pirteenä puol 10. PlAHPLAH. Onneks sain vähän nukuttuu kuitenki jännien yökukkumisten lomassa. Muute olisin iha DED TAIÖD.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.