IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 03:02

Hirveä ikävä muutamia rakkaita. <3

*****


Tänään tuli tehtyä vieläkin enemmän asioita kuin eilen ! Siitä olen ylpeä, ja teilläkin on syytä olla. Kesäloma ja Laura vaan jaksaa puuhata.

Oltiin Miren kanssa stadissa ostamassa Panjalle ja Irkulle 18v. lahjoja. Äidin idean ansiosta ei tarvinnut käydä kuin yhdessä liikkeessä ja sieltä löydettiin molemmille typyille mahtavat lahjat. Jos ne ei tykkää niin syötän ne hotbabet madoille.
Käytiin myös Sokoksen miesten hajuvesiosastolla. Suihkuttelin itseeni maailman parasta tuoksua ! Jtn Jean Paul Gaultierin... Nam ! Kiitokset Irkulle ja Iidalle, että tutustuttanut minut kyseiseen tuoksuun.

Oli ihana istua bussissa kotiintulomatkalla ja kuunnella ihanaa musiikkia mp3:sta. Sadepisarat valu pitkin ikkunoita ja ihmisillä oli kauniita värikkäitä sateenvarjoja. Sai taas muutamia asioita pohdittua kaikessa rauhassa.
Suosittelen kaikille joilla jotkin asiat painavat mieltä, että ottakaa mikä tahansa vastaan tuleva bussi. Menkää mukavasti ikkunan viereen istumaan. Laita musiikit täysille ja anna ajatusten lentää. Ihanaa vaikka kummalta se saattaa kuulostaakin.

Kotiin päästyäni innostuin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen askartelemaan ! Teinpä sitten tytöille kortitkin lahjojen kylkiäisiksi.

Illalla tupakit oli ihan lopussa niin Banjo-kiltti tuli mukaan ärrälle ostamaan lisää. Mutta kävikin niin, että jouduttiin tyhjin käsin palaamaan meille koska olin unohtanut paperit kotiin. Prkl, eikä ne edes ikinä ole siinä ärrällä kysyny papereilta ! Niin miun tuuria !
Eli sitten tultiin takasin meille, otettiin passi ja lähdettiin essolle. Siellä sitten jouduin ostamaan alaikäsellekin tupakkaa... On se rankkaa olla täysi-ikäinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.