IRC-Galleria

Paita gootille tai goottihenkiselle: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=111427417


Gootille, rokkarille, prinsessalle. Toppi moneen paikkaan ja hienot yksityiskohdat: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=111429342

Keräilijälle Margit Sandemon Noitamestari kirjan seitsemäs osa, suojattomat. Ostettu joskus kirjaston poistomyynnistä ja kunto on sen mukainen. Korjailen itse liimasidontaa joka on irronnut kannesta hieman. 3 ekee :)

Lisäksi minulla on kauhea kasa kaikenlaisia muita vaatteita joita en enää käytä. Tahdon päästä niistä eroon! Mutta koitan ensin myydä niitä pois kotoa käsin. Vaatteet on suurimmaksi osaksi mustia, paitoja, housuja, mustavalkoinen mekko, hameita parikin kappaletta (koot pyörii lukemissa 36, 38, 40), verhojakin löytyy ja verhokangasta. Kolmet kengät (mustat kävelykengät, mustat mokka korkkarit nätillä kultaisella koristeella ja valkoiset korkkarit mustilla pisteillä ja rusetilla < burlesque henkiset). Muutama taulukin ja pöytäliina on.

Jos kiinnostaa niin profiilisivulta näkee mailiosoni. Voin lähettää tarvittaessa kuvia jos käynti ei onnistu. Nopeimmat syövät kuitenkin hitaat! en rupea säästeleen näitä enää nurkissa ja maksun otan heti.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.