IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.12.2005 11:58

Jooh..voisin taas vähän kirjoitella... vähä kauan kestäny palautuu viikonlopusta ku ei oo jaksanu kirjottaa xD heh. no ei.. Mut joo..

Laival oltii, mä, Anders, Inka ja mun mutsi. :) Lähettii perjantaina ja oltii kaks yötä! Ihanan pitkä risteily :P. Ja oli kyl tosi hauskaa!!! Tavattii siel just hauskoi tyyppei! ;) On se jännä ku laival on aina nii hyvä meininki verrattuna vaik ku jos meet johki stadin baariin... tai baariin yleensä! :/ Miksei täälläki vois olla yhtä hyvä meininki. Ihmiset on paljo kireempii ja ihnottavampia täällä. Jännä juttu.

Käytiin myös saunassa!! ;P Ja se kannatti! heh.. Siel vasta rento meininki oli! :D Ku mentii sinne, nii meidät otettii heti avoimin mielin vastaan. Siel oli kolme poreallasta kyl vaan.. et ei sen hienompi mesta. Mut oli ihanaa loikoilla siellä altailla ja ku siel oli hauskaa seuraakin :) Hain sit siinä pari kylmää lonkkuakin... :P Aijai, ku maistui hyvälle krapulassa, ku sai ihan kylmänä kuumassa porealtaassa.. ajatelkaa! :)
Perse paljaaks meininkii ja munan vilautteluakin tuli nähtyä siellä... :D heh. No, se kuuluu hyvään meininkiin!

Seuraavana iltana piti herätäkin sit ysilt aamul Tukholmaan maihin... :/ Teki vähä tiukkaa. Mut pakkoha se oli vähä lähtee kiertelee. En kyl löytäny paljoo mitää sieltä kaupoista, mitä nyt yhen kaulaliinan. :) <3 Aamul ei maistunu kyl ruokakaan yhtään :D heh.. ei ihmekään. Ku me mentii Burger Kingiin, niin muut söi ja mä vaan vähä napsin niiltä jotai! Noh.. sit tuliki illal se kauhee nälkä..

Harmi vaan et karaoken laulaminen jäi väliin! Ku se kestiki vaa kaks tuntii ja ne biisit oli varattu melkei heti :/

Jooh.. Tänään on vika päivä kouluu.. onneks! Ja sit pääseeki joululomalle!! :P Mikä ei kyl kestä ku maanantaihin asti.. höh. Tänään vois mennä kattelee vähä joululahjoi. Ku pääsee aikasemmin.. ehkä? Me mennää täst viel kurssilaisten kaa keilaamaan! ihan kivaa päästä pitkäst aikaa! :) Leivoin muuten eilen jopa torttujakin!! :P~ Oli aika hyvii.

heh. tulipa taas pitkä, ettei kukaa jaksa lukee xD No ei se mitää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.