IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

TestiiiiPerjantai 20.01.2006 02:31

http://www.saunalahti.fi/jawap/varit/varitest.html
Teinpä testin ;) Jos te teette nii ilmottakaa mullekki tuloksista :P Jos uskallatte! heh.


1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Ryhtyy helposti ja nopeasti kaikkeen josta saa stimulaatiota. Syventynyt asioihin
jotka luonteeltaan syvästi kiihottavia, joko eroottisesti tai muuten. Haluaa
itseään pidettävän jännittävänä ja kiinnostavana persoonana, joka tekee muihin
miellyttävän ja vaikuttavan mielikuvan. Käyttää taktisesti taitavasti hyväkseen
keinoja välttääkseen vaarantammasta muiden luottamusta.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Mieltynyt kaikkeen uuteen tai mielenkiintoa herättävään. Taipuvainen
kyllästymään keskinkertaisuuteen ja traditioihin.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Olosuhteet ovat sellaiset, että tuntee olevansa pakotettu toistaiseksi
kompromissiin jos estetty mieltymyksistä tai osallistumasta.

Uskoo jäävänsä vähemmälle kuin pitäisi ja että häntä ei oikein ymmärretä tai ei
saa asiaankuuluvaa arvostusta. Tuntee olevansa pakotettu mukautumaan ja
läheisissä suhteissaan ei saavuta tunnetta tunne-yhteenkuulumisesta.

Jää tunneperäisesti saavuttamattomaksi vaikka olisi läheisessä ihmissuhteessa.

4. STRESSIN LÄHTEET.
Stressiä fyysisten tai seksuaalisten halujen tukahduttamisesta, ja ruumiin
tarpeiden laiminlyönnistä.
Toteutumaton tarve olla tekemisissä samanhenkisten ihmisten kanssa, ja tarve
erottautua joukosta. Paremmuuden halu eristää hänet ja estää valmiutta
osallistua. Haluaisi kuitenkin antautua ja vapautua, mutta pitää sitä heikkoutena
jota täytyy vastustaa. Ajattelee itsehillinnän lisäävän ylemmyyttä suhteessa
muihin ja takaavan muiden arvostuksen erityis persoonana.

5. NYKYINEN ONGELMA.
Greatly impressed by the unique, by originality and by individuals of outstanding characteristics. Tries
to emulate the characteristics he admires and to display originality in his own personality.

Takes a delight in action and wants to be respected and esteemed for his personal accomplishments.

1. Violetti 2. Punainen 3. Keltainen 4. Sininen 5. Vihreä 6. Musta 7. Harmaa 8. Ruskea
1. Violetti 2. Punainen 3. Keltainen 4. Vihreä 5. Sininen 6. Harmaa 7. Musta 8. Ruskea

[Ei aihetta]Torstai 22.12.2005 11:58

Jooh..voisin taas vähän kirjoitella... vähä kauan kestäny palautuu viikonlopusta ku ei oo jaksanu kirjottaa xD heh. no ei.. Mut joo..

Laival oltii, mä, Anders, Inka ja mun mutsi. :) Lähettii perjantaina ja oltii kaks yötä! Ihanan pitkä risteily :P. Ja oli kyl tosi hauskaa!!! Tavattii siel just hauskoi tyyppei! ;) On se jännä ku laival on aina nii hyvä meininki verrattuna vaik ku jos meet johki stadin baariin... tai baariin yleensä! :/ Miksei täälläki vois olla yhtä hyvä meininki. Ihmiset on paljo kireempii ja ihnottavampia täällä. Jännä juttu.

Käytiin myös saunassa!! ;P Ja se kannatti! heh.. Siel vasta rento meininki oli! :D Ku mentii sinne, nii meidät otettii heti avoimin mielin vastaan. Siel oli kolme poreallasta kyl vaan.. et ei sen hienompi mesta. Mut oli ihanaa loikoilla siellä altailla ja ku siel oli hauskaa seuraakin :) Hain sit siinä pari kylmää lonkkuakin... :P Aijai, ku maistui hyvälle krapulassa, ku sai ihan kylmänä kuumassa porealtaassa.. ajatelkaa! :)
Perse paljaaks meininkii ja munan vilautteluakin tuli nähtyä siellä... :D heh. No, se kuuluu hyvään meininkiin!

Seuraavana iltana piti herätäkin sit ysilt aamul Tukholmaan maihin... :/ Teki vähä tiukkaa. Mut pakkoha se oli vähä lähtee kiertelee. En kyl löytäny paljoo mitää sieltä kaupoista, mitä nyt yhen kaulaliinan. :) <3 Aamul ei maistunu kyl ruokakaan yhtään :D heh.. ei ihmekään. Ku me mentii Burger Kingiin, niin muut söi ja mä vaan vähä napsin niiltä jotai! Noh.. sit tuliki illal se kauhee nälkä..

Harmi vaan et karaoken laulaminen jäi väliin! Ku se kestiki vaa kaks tuntii ja ne biisit oli varattu melkei heti :/

Jooh.. Tänään on vika päivä kouluu.. onneks! Ja sit pääseeki joululomalle!! :P Mikä ei kyl kestä ku maanantaihin asti.. höh. Tänään vois mennä kattelee vähä joululahjoi. Ku pääsee aikasemmin.. ehkä? Me mennää täst viel kurssilaisten kaa keilaamaan! ihan kivaa päästä pitkäst aikaa! :) Leivoin muuten eilen jopa torttujakin!! :P~ Oli aika hyvii.

heh. tulipa taas pitkä, ettei kukaa jaksa lukee xD No ei se mitää.

Jeah!!Maanantai 12.12.2005 14:02

Noniih, viikonloppu on ohi ja piti taas palata arkeen :( Tyhmää... En millää meinannu saada eilen unta! pyörin ainaki johki yli kolmeen asti. ja en sit millää meinannu päästä aamul ylös... yllätys yllätys, menin seuraavan junal/bussil :D Sitä on ollu täs liikkeellä jo viime viikosta asti. heh. kyl nyt pitäs vähä ryhdistäytyä.

Joo, mut oli kyl kiva viikonloppu!!! Vaik en kyl ollu missääö vaikees varma mitä tekis sit... Pyytelin jengii baariin mun kaa, mut kukaan ei voinu lähtee :( Höh.. no päätin sit pe illal/yöllä et lähen sit viel Kannuu! :D En ollu juonu mitää viel enne 12.. ku sit päätin et noh, lähen sit sinne, emmä siin mitää häviikkää (paitsi rahaa :D) mutku ei ollu mitää muutakaa tekemistä.. Lähin siis sit yksin. Olin vähä epävarma et millane ilta tulee..ku ei sillei ollu seuraa valmiiks.

No sit ku menin sinne nii hengasin sit siel ja menin tanssii! Oli aika hyvää musaa paljon :P Ja sit siel tanssilattial tuliki seuraa heti! Sit siel tuli kans yks kiva rokkarimies pyytää mua tanssii. No tietty menin ja sit hengasinki sen kaa loppu illan ja sen frendien kaa. Vitsi se oli kyl kiva tyyppi. :) ;)

Yks juttu oli kans outoo ku yhtäkkii kaikki ns. "viholliset" alko juttelee mulle!!! Mul oli semmone käsitys niistä et ne vihaa mua tyyliin... Mut sit yhtäkkii ne puhuuki mulle! Siis ihan outoa... hyvä juttuhan se on tietty! Ei siinä mitään.. mut en tajuu.. miksei aiemmin...? jooh. muistin viel tänään yhen joka puhu kans mulle siel.. Toivottavasti vaan ne puhuu mulle jatkossaki..

No sit loppu ilta meni nii et kutsuin sen äijän meille jatkoille :D heheh. en taas ajatellu yhtää.. mutsi oli himas ja sillei :D heheh. No onneks se ei riehunu mitää vaa melkei sammu heti ku tultii sinne :D Sit muutama kaveri tuli kans meille sinne jatkoille.. :) Oli meil kyl hauskaa!! ja ilta kokonaisuudessaan oli tosi kiva!!!! Aika jännä sillei.. ku ajattelee et miten se alkoi..

Viinaa tuli taas vedettyy nii paljon ETTÄ :D Iha liikaa.. tai sillei.. et kiskoin viel jotai tyyppien jämii ku ne sammui!! heheh. ei ois kyl pitäny vetää sitä viruvalkeet sillo loppuyöstä... se kostautuikin sit herätessä seuraavana päivänä ja pyöri viel iha helvetisti päässä! :/ Ja kaihee väsy oli kans. Menin nukkuu kai siin enne 8:aa...

VÄSYTTÄÄÄÄÄÄÄ :(Maanantai 05.12.2005 12:56

Joo, oon koulus ja väsyttää nii perkeleesti :( Ei vois enempää väsyttää oikeesti... viimeset puol tuntii meinasin tipahtaa toho penkille ainaki 20 kertaa xD ja arvaa vaa istunko etupenkil... no mut emmä oikeesti voi sille mitää ku väsyttää :/ Tää o iha tuskaa.. tekis mieli lähtee himaan... eikä meit oo tääl nytkään paikalla ku 3, 8:sta ihmisestä!!! et kiva siin sit sillai etupenkil kuorsata xD hehe.. no mä koitan kestää..

joopajoo...Perjantai 02.12.2005 02:51

Mä en tajuu, miksei mua väsytä :D Oon nukkunu viime yönä joku 5-6h ja yleensä oon iha väsyny tähä aikaan jo, koska oon kuiteski heränny tos enne 7.30!!! HUH. Tänää oli kyl lyhyt päivä.. meil oli koulus vaa semmone suunnitelma juttu sitä näyttötyötä varten ja se kesti joku tunnin.

Sen jälkee lähin urheilee :P Salille menin eka ja sit sielt UIMAAN!!! :P Jeah. Oli siistii käydä pitkäst aikaa uimas. Mut tylsempää se on yksin... Mutku ei kukaa pääse keskel päivää nii ei ollu muuta vaihtoehtoo. Noh, tuli ainaki kuntoiltua! Ja siitä tuli suht. hyvä olokin. :) Ja piti tos välis käydä kaupassaki.. kiva, raahasin niit kassei salille ja uimahallille :D heheh.

Eilen mä nukuin pommiin.. heräsin vast 12 aikaan..no onneks ei ollu tärkee päivä! Huomen on jo pakko herää ku alkaa taas kunnon opiskelu :/ Toivottavasti päivä päättyis aiemmin, ku on sentään PERJANTAI!! JEAH! :P

Jos nyt koittas mennä nukkuu.... et pääsisin ylös aamulla!! :/

Mun tuuria.... :DMaanantai 28.11.2005 02:55

Joo.. aamu alkoi erittäin hyvin taas.... :D Olin lähdössä sellaiseen seminaariin finlandia talolle ja ku päästii toho kehä kolmoselle melkein, nii poikaystävä alko ihmetteleen et miksei tää auto kulje mihinkään?? :o Noh. Sit pysähdyttiin ja RENGAS OLI PUHKI!!! :( Se oli viel nii helvetin pahasti puhki et oli iha lötskönä eikä siihe saanu enää ilmaa.. :/ Kiva juttu. Tiesin siinä vaiheessa myöhästyväni jo sieltä... :/ Harmitti kovasti. Noh, onneks en ollu yksin, en ois osannu tehä asialle mitään! :D Ne miehet ku yleensä hoitaa nuo renkaan vaihdot.. heh. En tiiä sit et oliks se puhjennu muka siitä jotenki ku oltiin eilen yöllä vähä kaahailemassa... :D Mut voihan olla et joku on viiltäny siihen reiän, ku se oli niin isokin. :/ Ei voi tietää..

NO siinä sit vaihettii siihe kesärengas ja joku äijä pysähty auttaan. Se oli rekka! Aika ihmeellistä et rekka pysähtyy... Mut siks se pysähty ku se on ite joku rengastyyppi, vaihtaa renkaita ym... Nii siinäpä se sitten tarjos meille uutta rengasta! Sanoi että tuu kiloon nii vaihetaan siellä uus. No me ajettiin sit sinne ja se hemmetin kesärengas täristi nii helvetisti ettei sil ois voinu pidemmälle ees ajaa :/ Ja sit siel sai venaa sit nii vitun kauan :((( Se vaihto ekaks kahen auton renkaat, koska niillä oli tietty varattuna aika, eikä niitä voinu siirtää. Höh. Siin meni aika vitun kauan et päästii vast vaihtaa meille se rengas :/

VITTU että odottaminen onki PERSEESTÄ!! Siis se on nii tylsää ja inhottavaa! Varsinkin jos on johonki kiire.. kai se muuten ois menny... Mut on on sit kokoajan paineet siitä kiireestä ym. Noh onneks sit jossai vaihees päästii lähtee (2 tuntia myöhässä) :(( Paha juttu, mut ei voi mitään. Sellast sattuu....näköjään....

Jep, et tällasta oli mun tuuri taas! :D Onneks loppupäivä oli sit ihan jees...

Perseestä....Sunnuntai 20.11.2005 05:13

Joo, tänää oli pihatalkoot meiän pihoilla... aluks oli iha hauskaa, mut sit sinne tuli jotai pihojen juoppoi sekoileen nii se vei vähä fiiliksii... :D No se hyvä puoli näis talkois on et on ilmaset juomat ja kaikki kivat naapurit kokoontuu kasaan juhlimaan yhessä :) Nooh.. siinä kun aikamme juotiin, nii mentii tolle yhelle naapurille jatkoille ja sit yks äijä yhtäkkii päätti siel et mennää raflaan! Noh.. mä aattelin et lähen mukaan, koska teki mieli tanssii... mut siitähän se paska ilta sit alkoikin :(((( höhh..

EN PÄÄSSY BAARIIN!!! VITTU!! Huomasin puoles välis matkaa et en muistanu ottaa pahvei mukaan helvetti! :( ja nyt vituttaa.. nii helvetisti! :( Jäinpä vielä yksinkin... mutsi ja kaveri meni nukkuun.. ja toinenki kaveri/naapuri meni.. :( et olipa kiva palata kotiin sit.. höh. no.. kai täst opin että en lähe kiireellä baariin. En tiiä.

Eikä tässä ainut asia joka vituttaa... oon täs ollu 2vko ainaki kipee ja tänään olin tosi pahasti.. tai no.. kauhee nuha, eli sellane kuume olo vaikkei kuumet ollukka paaskaakaan... eli vittumaista. mutku ei noit talkoit voinu jättää väliinkään, ku ilmaset viinat ja kaikkee.. näkee kivoi naapureit ym.

Nyt kuuntelen sit vaan yksin musaa tääl ja kirjotan tätä... vaik täskään ei mitää järkee oo.. no saapahan purkaa vihaansa tänne ainaki sit :D vaik tuskin kukaa ees jaksaa lukea... Joo, eipä tässä muuta.

Viikonloppu ym...Keskiviikko 02.11.2005 01:23

Juu kai tänne vois jotain tuhertaa ku tää on uus juttu tääl :D

Eli, viikonloppu meni hyvin! :) Olin Inkan kaa pitkäst aikaa kahestaa bilettämäs! <3<3<3 Ja oli sikasiistii! ja tapahtui kaikkee... hmm.. mukavaa.. :P Josta en kyl tänne pistä enempää.. ;) Oltiin Alessa, ku ei oikee keksitty mihin muuallekaan mennä. Ja se miks lopulta päädyttiin aleen, oli ku yks jätkä tuli kysyy meilt siin edes ku hengailtii ja mietiskeltiin että "Tulkaa mun kaa tonne aleen, pääsette jonon ohi!!" :o vähäks me ihmeteltiin et mitä ihmettä.. ei voi olla totta. Eikä me uskottu sitä :D Mut sit aateltii huviksee kokeilla :P Ja kuinkas kävi. Päästiin JONON OHI!!! Jeah. ja viel ilmaseks! Siistii! Sinne oliki yli puolen tunnin jonot. :/ ku oltii 12 jlk siel. Loppu illasta me erottiin Inkan kans :/ Ja mä päädyin lopulta Tapiolaan :D heh... Mut hauskaa oli sielläkin! :P ;)

Huomen alkaa työharjoittelujakso koulutuksest. vihdoin!! :P Jännittää kovasti... ku ei oikei tiedäkään siitä viel mitään.. Harmittaa myös, kun on vähä flunssainen olo just nyt sit :( En saa tulla kipeeks heti alussa, muuten missaan kaikkee tärkeetä!! höh. Noh, toivotaan etten tuu.

Ja nyt meen kyl nukkuu, et pääsen joskus ylöskin. Tää nukkumaanmeno on kans yks ongelma!! :D :/
- Vanhemmat »