IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.12.2006 20:01

Älkää antako mun kattoa nyyhkyleffoja!! Eilen katoin Armageddonin, normaalisti en itke sille yhtään, mutta just sitte eilen tuli joku tunteidenpurkaus ja mie istuin vollaamassa ihan hulluna sille kun Grace istuu sen ruudun edessä just kun sen isä on hyvästelly sen ja sanonu kuolevansa.

Tänään sitten katoin Pearl Harborin ja normaalisti itken vaan siinä lopussa kun Danny kuolee, mutta tänään vollasin jo sille kun Rafe melkein kuolee, kun ne japanilaiset hyökkäs, kun ne tajus siellä Japanin ja Kiinan välissä lentäessään, että ne on tuomittu kuolemaan ja sitten ihan ultimatevollotukset kun Dannyn kone räsähtää maahan hirveellä voimalla, Rafe juoksee sinne kattomaan miten kävi, se irrottaa jotain metallista Dannyn kaulalta, japanilaiset hyökkää sinne ja Dannylle laitetaan sellanen puujuttu niskaan kun se just ja just jaksaa seistä. Ja sitten lopulta se ammutaan vahingossa ja se kuolee just sen jälkeen kun se on kuullu, että siitä tulee isä.

Ja nyt sitten kaiken lisäks kirjotin vikan osan Anna Minun Päästä Pois-tarinaan ja itkin sillekin ihan hulluna. Nyt on meikit poskilla ja silmät punaset.

Millehän leffalle sitä vois huomenna itkeä kun pääsen koulusta kaheltatoista?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.