IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.03.2007 19:52

Olin sitte tänää lääkärintarkastuksessa. Ja jes! Mie oon vaan 184 pitkä!! Kaikki ihan ok, paitsi oikee silmä näkee huonommin kun vasen, mutta ei paljon. Ja kuulemma ryhdissä ja selässä on jotain pientä häikkää. Sain jotain älyttömän kalliita reseptilääkkeitä migreeniin kokeiltavaks. Jotain yli 50 euroa kuuden pillerin pakkaus. Ja sitä ei saa edes Kelalta takasin. Erittäin kivaa kykkiä alusvaatteissa siellä takapuoli tohtorin naaman edessä.

Tapeltiin taas kävyn kanssa tänään. Taas vaihteeks. Se istu Sini pulpetille ja sen takamus peitti yli puolet siitä. Kyylämummo.

Mie oon nyt tullu siihen tulokseen, että mie en selvii hengissä siitä perjantain vaelluksesta. Toi rinkka painaa ihan törkeen paljon!

Tehtiin tänää köksässä sitä meidän Vatikaani-ruokaa. Ihme ja kumma se kakku oli jopa ihan hyvää vaikka se resepti ei ollu ihan oikein. :) Ja se pasta. Muorille ei tainnu ihan mennä läpi ne kaikki meidän selitykset, että mitä Vatikaanissa syödään. Virnuili vaan aika paljon kun Julia selitti jotain, että Vatikaanissa on nyt paasto eikä ne syö muuta kun klimppisoppaa. Joo-o...


Nauroin ihan hulluna tänää jollekki Ilkan tyhmälle vitsille, mutta en enää muista mikä se oli.

Saatiin tänään ruokailussa lettuja ja niitä sai ottaa kolme. Noh, kilttinä tyttönä otin kuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.