IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 01:31

Huh, vitsi oon ihan kuitti. Kivaa treenaustahan toi oli kesää varten. Väliajat on ihan ahterista. Oli aika tungosta siellä luokituksessa tänään kanttiinissa. Oltiin kahestaan enimmäkseen sen yhen naisen kanssa (hitsi ku en kysyny sen nimee) ja aina kun toinen möi nii toinen juoksi pää kolmantena jalkana täyttämässä tyhjeneviä astioita, keittämässä lisää kahvia tai ettimässä maitoa tai Ninaa tai Millaa kun ne tiesi missä kaikki santsijutut oli. Tarvisin korsetin. Sattuu nimittäin aika pahasti selkään seisominen ja raskaiden tavaroiden lattialta nosto.

Milla ei enää tykkää seistä mun vieressä. Kun sen 7 vuotta nuorempi pikkusisko on sitä 5 senttiä pidempi. Ne lapset oli kyllä niin sulosia siellä. Kun ne juoksi siellä fereesit tai kansallispuvut päällä tai tuli ujostellen ostamaan karkkia meiltä. Ja kun ne tanssi siellä Millan ja Ninan kanssa nii oijoi! Ne oli niin söpöjä.

Oli kyllä kivaa sitte koittaa keksiä tekemistä kun mun vuoro loppu neljältä ja äidillä vasta puol seittemän. Kaikki kaupat meni kiinni jossain kolmen ja kuuden välillä nii ajauduin tekemään Grande Tourin Linnanpuiston alueeseen ja Sibeliuspuistoon. Kävelin varmaan pari kilometriä ylimäärästä kun koitin tappaa aikaa. Nii ja ulkona oli kaiken lisäks jäätävän kylmä ku kävelin Vanajaveden rantaa pitkin Lyskalle.

Onneks huomenna saa nukkua. Aijuu mut mun on ihan pakko tehä seminaaria...seittemän viikkoa jo rästissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.