IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.07.2007 22:04

Aaaahh...oli kyllä ruisrock taas niin täydellinen. Ei kyllä enää harmita et en ollu perjantaina kattomassa kun Laihon poika ei osannu käyttää siteitä. (Äiti lupas maksaa Spinen!!) Kotiteollisuuden keikka oli mitä ihanin, tokasta rivistä kateltiin. Ja heti aluks seottiin kun huomattiin lavalla kiipparit. Sitte ku Tuomas tuli kaikki vähä kilju. Oon edelleen ihan hysteerinen. Nii kenes kaa se Tumppi flirttaskaan koko ajan. Jestas sillä on ihanat silmät.

Kotareiden jälkee haettiin nopeeta ruokaa ja rynnittiin Rantalavalle kattoon Sonataa. Oijoi oli niilläki niin täydellinen keikka. Soitti nää biisit, mut järjestyksestä ei hajuukaan: In Black And White, Paid In Full, Caleb, Victoria's Secret, Fullmoon, Tallulah, Black Sheep, It Won't Fade, Don't Say A Word, The Cage. Se yks järkkäri katto meitä vähän kummastuneena ku riehuttiin nii paljon.

Sen jälkee ku oltiin menossa takaspäin niittylavalle kun noi kaks halus kattoon The Arkia nii ei meinattu ekaks päästä pois rannan puolelta kun sinne oli syntyny tosi paha tukos siihen kapeeseen kohtaan ja kaikki vaan puski päälle nii kukaan ei päässy pois. Siellä oli melkeen kaikki niitä pahuksen Sunrise Avenue fanittajia. Ooteltiin siinä sitte vähän aikaa et järkkärit tuli ja alko siirtää eitoja et sais enemmän tilaa nii päästiin sitte perille asti. Mie kiertelin sillä aikaa kun noi pöhköt tuijotteli Ola Salon kuvottavia kultapöksyjä vähän kaikkialla ja yritin bongailla tuttuja ja ostin itelleni Mokoman paidan ja kävin kaikki kojut läpi.

Sitte taas vähä ooteltiin ku en viittiny mennä jonottaan iha eteen Flamesia kun siellä oli nii ahdasta. Nähtiin sitte Nina & Co. ja syötiin jotai. Aika takana oltii Flamesien keikan aikana mut nähtii silti tosi hyvin ja pystyttiin riehumaan muiden mukana (oltiin niiden välimeluaitojen kohalla) Siinä ennen niiden keikkaa kaks äijä alko puristeleen mua ahterista ja uhkasin lyödä niitä jos ne vielä tekee sen ja sit ne onneks lopetti. Koko keikka oli niin täydellinen! Soitti niin hyviä biisejä ja riehuttiin Elinan kaa ihan täysillä! Soitti ainaski nää: Cloud Connected, Leeches, Pinball Map, Come Clarity, My Sweet Shadow, The Quiet Place, Only For The Weak, Trigger, Take This Life. Ja sitte joitaki mitkä tunnistin, mut en saanu nimee päähäni. Keikan aikana sato ihan kivasti, mut kuka välittää. Yhessä vaiheessa Anders katto yhtä järkkäriä joka suihkutti vettä eturiviläisten päälle ja sano et toi mahtaa olla maailman ärsyttävin tyyppi kun se kastele kaikki vaik ei sada. Lopussa oli aika hyvä ku Anders sano et enää yks biisi nii mie sanoin Elinalle et oiski My Sweet Shadow ja samaan aikaan Anders huusi sen nimen. Only For The Weakin aikana KAIKKI hyppi! Maa vähän tärisi. Se on niin mahtava biisi livenä!!!!

Niijoo ja illalla sitte ku istuttiin sateessa jätesäkin päällä ja mie söin siinä yks pummi tuli pölliin multa ruokaa. Se vaan sano et mä otan nyt vähä tästä ja kouras puolet mun ruuasta :D Oli kyllä kiva reissu, kivaa seuraa, kivat valvojat ;) Toivottavasti Anna ei nyt ihan ala synnyttämään siellä tänään :D

Muoks. Nyt ku kuuntelin läpi Flamesin biisejä tajusin et ne tais soittaa Dark Signsin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.