IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Torstai 23.08.2007 18:39

Polttakaa Hauhon yhtenäiskoulu!!!!!! Oikeesti toi laitos on niiiiiiin syvältä. Me ei saada enää sanoo seiskoja edes mopoiks!!! Se kuulemma on loukkaavaa ja edistää koulukiusaamista. Jaahas, ja ihmisen nimikin voi edistää sitä. Ja me ei saada juottaa niille sitä mopokastelitkua eikä teettää mitään juttuja mitä aina ennen on saanu. Ja me ei saada kirjottaa niihin edes mitään huulipunalla eikä millään sanaa mopo. Eihän täs oo enää mitään kivaa!!

Mirkulla meni tänää liikkatunnilla vähän pasmat sekasin. Sillä ei ollu mitään hajua mitä sen olis pitäny tehä kun Julialla meni polvi. Toinen makas siinä tuskissaan nurmikolla ja tää' vaan tulee siihen seisoon ja kysyy: "Sattuuko?" Raija ja Elina vaan joutu huutaan sille et hae nyt jostain hyvä ihminen kylmäpussi. Ja mie jouduin antaan sille miun omasta jalasta tukisiteen. Ja lopputunti olikin sitten aika laimee. Puol luokkaa vaan makas ruoholla ja otti aurinkoa (mukaanlukien minä) Ja armoton selitys kävi koko ajan kun lopputunnista osa kävi uimassa.

Kesti tänään ikuisuus päästä kotiin kun yks näistä Hauhon kuuluisista juopoista oli sammunu keskelle Kyttälänsuoraa. Äiti ja Lauri oli sitten tullu ekoina siihen kun ne oli tulossa hakeen mua. Ne sitte katto et se on hengissä jne ja soitti poliisille et ne hakis sen pois sieltä. Noh, siinä kesti sitten ties kuin kauan et ne poliisit sai ittensä raahattua kilometrin päähän asemalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.