IRC-Galleria

LivingDeathGirl

LivingDeathGirl

muistelee menneitä.

Uuden vuoden lupauksetKeskiviikko 28.12.2005 03:57

Nyt kun ollaan joulusta päästy eroon, niin ajattelin keskittyä uuteen vuoteen. En kuitenkaan keksi mitään järjellistä kirjoitettavaa uudesta vuodesta, sillä vietän sen Tavastialla. Kaikki tuttuni ja tutun tuttuni ovat ehkä jo hieman kyllästyneitä kuulemaan HIMin tulevasta keikasta. Joten se siitä aiheesta. Sitäpaitsi kirjoitan tänne päiväkirjaan kuitenkin kaikki järjettömät jokelteluni keikan jälken.

Uuden vuoden lupauksista siis. Hyvin usein ihmiset lupaavat tekevänsä jotain, mikä heistä on vastenmielistä vain suorittaakseen jonkun velvollisuuden. Lupaan siivota useammin. Lupaan opiskella ahkerasti. Lupaan painia harmaakarhun kanssa.

Mitä enteilee uusi vuosi, jos se aloitetaan jollakin vastenmielisellä? Varsinkin, kun se tupakkalakko, bailauksen vähentaminen tai kynsien pureskelun lopettaminen kestää kaksi viikkoa? Tulee vain sellainen olo, että on saamaton nahjus.

Lupaukset pitäisi aloittaa vähän kerrallaan ja ensimmäisen pitäisi olla sellainen, jonka taatusti toteuttaa. Siitä voisi samaa lupausta alkaa laajentamaan vähän kerrallaan, kunnes olisi saavuttanut jotain arvokasta.

Oma uuden vuoden lupaukseni on, että luen yhteensä 100 kirjaa vuoden 2006 aikana. Tämä tarkoittaa, että minun täytyy lukea yksi kirja kolmessa ja puolessa päivässä. Nyt voidaan sitten miettiä, että noudatanko omia neuvojani vai olenko jo niin toivoton lukutoukka, ettei tuo 100 kirjaa ole niin suuri haaste?

L

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.