IRC-Galleria

LivingDeathGirl

LivingDeathGirl

muistelee menneitä.

Viisi omituista tapaaniTorstai 02.02.2006 05:15

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heille haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Vihaan dubbauksia. Joka ikinen kerta, kun kuulen jonkun taivaallisen lahjakkaan ulkomaalaisen ääninäyttelijän puhuvan jonkun suomailaisen äänellä, tekisi mieleni laittaa sormet korviin ja huutaa. Olen itseasiassa tehnyt niin.

2. Syön melkein joka ikinen aamu samaa aamupalaa, eli ruisleipää, jonka päällä on juustoa ja tomaattia ja teetä(siis ei sen leivän päällä, vaan erikseen tuota teetä). Minulla on tarkka määrä tomaattia, jota käytän ja aloitan aina ensin sen ruisleivän, jolla on sileämpi pohja. Näiden leipien tekeminen on kuin jonkinmoinen rituaali ja olen kuullut siitä aika usein :).

3. Pyöritelen hiuksiani sormillani. Teen niihin solmuja ja avaan ne. Pienenä hiuksiani jouduttiin leikkaamaan usein, koska sormeni olivat juuttunet niihin kiinni.

4. En pysy millään nykyaikaisten tapahtumien perässä. Olen kuullut useammin kuin kerran fraasin: "Oletko elänyt pullossa?" Unohdan säännällisesti tapaamiset ja sen sellaiset. Hammaslääkärini ei millään meinannut uskoa, että unohdin hammaslääkärin kolme kertaa peräkkäin. Olen kuin hajamielinen professori, paitsi että en ole professori. Ilman kännykän muistutuksia olisin täysin hukassa.

5. Pienet vauvat eivät herätä minussa minkäänlaisia äidinvaistoja, vaan lähinnä halun juosta karkuun. Jos joudun pitämään vauvaa sylissäni, tuntuu, kuin pitäisin jotain omituista, helposti särkyvää olentoa, joka kuolaa.

Tämähän oli vaikeampaa, kuin luulin! Ensimmäiset kaksi löytyivät helposti, mutta muita piti etsiä. Olen kyllä varma, että läheiset ihmiset voisivat jatkaa tätä listaa paljon pidempään ;).

Ja minä haastan:
Spiraali
Unikissa
Dark_Path
Naarassusi83
|LaUrAh|

Oli vaikea löytää kaverilistalta ihmisiä, joilla on päiväkirja ja jotka eivät vielä ole tehneet tätä. Viimeinen henkilö löytyi painamalla Satunnainen- nappulaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.