IRC-Galleria

LambadaPerjantai 26.01.2007 01:14


Timo on ollut koko viikon Lappeenrannassa, mikä tarkoittaa sitä että olen yksin saanut taistella tietokoneen, itseni ja tiskivuoren kanssa.. Johannaakaan ei nyt juuri näe muualla, kuin töissä, kun olen väsynyt ja niillä on muutto kohta..
Mankka hajosi viikonloppuna, joten on ollut vaikea fiilistellä.. ok onhan sitä dvd- soitin mutta se ei vain korvaa aitoa radion räminää. + Sain tämän radion kun olin yhdeksän, pitkä matka on taittunut yhdessä ja nyt sillä taittui johto ihan omin päin. Tietokoneen musiikista ei oikein nauti, kun joutuu tanssimaan kuulokkeet päässä ja johto on vaarallinen asia.. tyhmää kun ei ole vielä johtoa, jolla siirtää äänet vähän parempaan toistajaan.

En osaa nukkua yksin, mikä on turhauttavaa kun yrittää käydä töissä.. marraskuun jälkeen en ole nukkunut lainkaan yksin. Yleensä on ollut enemmänkin lauma otuksia kuorsaamassa ja kuolaamassa, eikä kieltämättä ilman sellaista kunnon kuolaa niskassa, hikistä lämpöpatteria seläntakana ja kunnon puhinaa voi mitenkään rentoutua ja simahtaa.. XD Tästä voi päätellä minkä näköinen olen ollut töissä, ihme sinänsä että pääsen sinne saakka.

Noh työtkin loppuu ensikuussa, tai no harjoittelupaikkahan tuo on.. mutta ennen aikojaan päättyy, kun tiimarilla muuttuu omat henkilöstö systeemit.. Mitähän sitten keksisi, henkensä pitimiksi.

Elo on ollut melkolailla hiljaista viimeaikoina, mutta ensikk. muuttaa kaiken, tulen Lohjalle varmaan viikoksi, käydään Johannan kanssa Teatterissa ja kaikkea muuta mukavaa. Melkeinpä toivoo että matkustus tunteja kertyisi, kun tuo paikallaan pysyminen ei oikein sovi mulle. Miettiminen on mukavampaa, kuin korvissa soi musiikki, maisemat vilpottaa ja matka keinuttaa..

Virkeänä on sentään pitänyt koneen sotkut, Johanna, Eikka ja Tuomas... ja pikku Sylvi joka joka kerta tulee meseen kun olen puhelimessa ja ihmettelee mikä hätänä.. XD

Päivän biisit:
Marilyn Manson - This is the New Shit
Lisa Lynne - Circcle of Joy
Vaya Con Dios - Lambada
Gipsy Kings - Bambaleo
Jack Jones - Love Boat Theme
Pirates of The Caribbean - Movie Theme
Piano movie theme - Promise
Elastinen - Anna soida XD
Aaliyah - Try Again
Santana jne. - Smooth
Santana jne. - Maria, Maria
Santana jne. - Turn your Lights On
Andy McKee - When She Cries
Loreena McKennitt - Skellig
Loreena McKennitt - The Mystics Dream

Syön liikaa makeaa.. ihan btw...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.