IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

np: Nightmare - Raison d'etreTorstai 15.11.2007 18:08

Naitomealla on samanniminen biisi ku Dirulla. o__o Tää on muute itseasias parempi.

Naitomean pojat on aika söpöjä. n___n Hitsugi on söpö ilman meikkejä. Yomi on aina. Sakito on macho. Muista en sitte niin perustakaan. :'D Joo, oon outo.

Täyty eilen lähteä koneelta aiemmin ku iski julmettu jysäri. Oli pää niin kipiä, että oksetti. Jee jee. Kämpillä otin särkylääkkeen puolikkaan ja johan helpotti. Tosin sitä ennen pyörin sängyssä väkkärää ku joka asento oli niin inha päänsäryn takia. Sitte heräsin kattomaan Salkkarit ja kävin suihkus. Sitte meninki taas nukkumaan. xD Aika mitäänsanomaton päivä.

Tänään oliki taas enkkua. Se on varmaan mun uus lempiaine. Oikeesti. Toisaalta se on niin helppoa, ettei mitään rajaa. xP Jotain aikamuotoja käsiteltiin. Vittu. xD Sitte esiteltiin ryhmätöitä. Eli mä tein sen yksin. :P Miten niin oon vähäsen superior enkussa? Tein kaikki kielioppitehtävät aikani kuluks. xD Sitte mentiin pajalle mätänemään. Me vaan piilouduttiin koruluokkaan eikä Pasi kyllä tykänny siitä yhtään. :'D Mikä ihme se ny on? Sanna taitaa olla ainut joka saa ees jotain aikaan. Jukasta en sitte tiiä. Syököön se hyypiö perseen.

Joo, nyt pelailen tässä selainpelejäni. Eli BiteFightia, DarkPiratesia ja Gladiatusta. Miten niin oon nolife?

http://s2.fi.bitefight.org/c.php?uid=22218

http://s1.fi.darkpirates.com/c.php?uid=20892

http://s2.fi.gladiatus.com/game/c.php?uid=19853

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.