IRC-Galleria

Mitä mieltä?Sunnuntai 24.05.2009 12:41

Kaverilla olis 20-vuotispippalot parin kuukauden päästä, ja se kutsui mut mukaan. Ne on laivalla, yhden yön. Tyttö olis silloin 3,5kk. Eli täysimetyksellä vielä.

Kysymys siis on, viitsinkö jättää tytön isälleen ja lähteä bilettää? olen 99% varma että Mikko pärjäis hyvin, eli ei oo siitä kyse. Onko tyttö vielä liian pieni olemaan äidistä yötä erossa? Mua vaan niin haluttais lähteä täysin YKSIN ja olla täysin RAUHASSA ystävien kanssa... Ei oo siis edes ryyppäämisestä kyse, tuskin juon edes mitään kännejä sielä. Haluan vaan pukeutua hienosti, meikata, ja tanssia!

Alexhan oli ekaa kertaa hoidossa ylipäätään joskus yli 1-vuotiaana. Yökylässä se oli ekaa kertaa silloin kun olin synnyttämässä :). Bilettämässäkin kävin ekaa kertaa ja ainoan kerran kun se oli puolvuotias, en silloinkaan ollut kun joitakin tunteja pois ja alex nukkui sen koko ajan :)

Viitsinkö mennä? hmmmmmm. Sit tietty sekin vielä et täysimetän ja se voi osua just siihen ''kriittiseen" hetkeen ja maidontulo voi ähentyä hurjasti koska mulla ei tuu pumppaamalla ja se elpyminen kestää kauan! päiviä, viikkoja jopa. Mut kyllä mä sen kestäisin. Onko se liian pieni olee äidistään yötä erossa? jättäisittekö te jos olisitte mun tilanteessa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.