IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

STOCKMANN ja Leto-veljekset.Keskiviikko 17.03.2010 16:58

STOCKMANN
12.3.2010
Jared ja Shannon +me

Herättiin viideltä aamulla ja lähdettiin kohti Stockmannia. Stockmannin ovilla venäläiset Echelonit jakoi jonotusnumeroita (kirjoitti käteen numeron ja otti nimen ylös listaan). Olin 14.sta!! Ne sano, että voitais lähteä vaan hengailemaan kotiin ja tulla sitten vasta ku Marssilaiset jakaa nimmareita, mut ei oltu varmoja oliko ne venäläiset tosissaan vai oliko toi jokin ilkeä pila, joten jäätiin hengailemaan Keskustaan.

Vähän ennen yhdeksää oville oli jo kerääntyny mukavasti porukkaa ja kun yhdeksältä ovet avattiin, kaikki ryntäsi elektroniikka-osastolle. Siellä oli jo kaiteet valmiina jonotukseen. Huomattiin, että numerojärjestelmä toimi ja lähdettiin vielä kotiin hakemaan tavaroita.

Palattiin Stockmannille siinä puoli kahden maissa ja mentiin jonoon. Meidän edessä oli mukavia tyttöjä ja niiden kanssa juttu luisti ja oli tosi mukavaa hengailla siinä se 3 ja puol tuntii ennen ku Jared ja Shannon saapui.

Joskus kolmen maissa ilmotettiin, että bändi jakaa nimmareita vaan This Is War-albumiin, ja koska mulla oli mukana This Is War ja Beautiful Lie, oli mun ja Tatan pakko ostaa vielä yks levy lisää, jotta molemmat sais nimmarit.... tosi kiva! Niillä kivoilla tytöillä ei ollu cd:itä, joten ne oli ihan kauhuissaan, koska meille kerrottiin, että nimmareita ei tosiaan saa mihinkään muuhun ku tohon levyyn, ja että sitä erikoisranneketta keikallekaan ei saa, jos ei ole hakenut nimmaria.

Pian kuitenki juttu selvis, ja meille kerrottiin, että nimmarin saa ihan mihin levyyn vaan:) Tein sitten päivän hyvän työn ja lainasin toiselle tytöistä mun Beautiful Lie:tä:)

Sitten Jared ja Shannon tuli.
Saatiin nimmarit ja oli siistii. (en viitti taas tähän selostaa tota nimmarin hakua, ku kirjotin jo siitä aikasemmin).

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.