IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

09.12.2008Tiistai 09.12.2008 03:44Joo, ei tässä mitään ihmeellistä asiaa ollut, mutta biisejäni on kuunneltu Mikserissä nyt 300000 kertaa, joka tuntuu aika järjettömältä luvulta itselleni ja oli pieni pakko ilmoittaa täällä tästä maailmaa järisyttävästä tapahtumasta. En olisi uskonut vuosia sitten tuollaiseen lukemaan, korkeintaan pariin sataan kuunteluun ja haukkuihin kommenttiboksissa (tietysti niitäkin tullut, aika vitusti). Mutta parempi näin.

Tiedän, uusia biisejä ei ole ilmestynyt kohta puoleen vuoteen, vaikka olenkin jonkin verran kirjoitellut, mutta syynä ei ole innostuksen tai kiinnostuksen puute, kuin vain osittain. Aikaa ei ole vain ollut ja laiskuus on järkyttävä tekijä tässäkin asiassa. Ei ole vain jaksanut, en tiedä miksi. Ehkä taas niin suuri kynnys alkaa nauhoittamaan ja miksaamaan kylmiltään, motivaatio kieltämättä ollut kadoksissa jonkin aikaa. Eiköhän se sieltä kumminkin takaisin tule ja homma lähtee rullaamaan. Toivottavasti tai ehkä ei sitten kumminkaan. En ole myöskään sortunut dokaamaan, joten ei siitäkään johdu, jos joku sitä ajatteli. Tai dokaan tietenkin, mutta järkevissä määrin, ehkä.

Mutta mutta, kiitoksia vain kaikille, jotka ovat jaksaneet paskaani stereoissaan luukuttaa päivästä toiseen viiden vuoden ajan ja tuon 300000 kuuntelun verran! Päivässä uusia kuunteluja tulee keskimäärin 165kpl, vaikka eipä varmaan ketään edes kiinnosta, ei edes itseäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.