IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

06.10.2009Tiistai 06.10.2009 22:40


Siitä on kyllä aikaa, kun viimeksi tänne jotain kunnolla kirjoitin. Tämän uuden Gallerian myötä vähän nyt innoistuin, tämä blogi-osio on kyllä paljon selkeämpi ja olen varmaan ainut, joka antaa isot plussat tälle uudelle ulkomuodolle! Aluksi oli vähän sekavaa, mutta tunnin kun jaksoin tähän paneutua, niin johan läksi homma luistamaan.

Niin, porukka on kysellyt paljon, että milloin tulee uusia biisejä ja vastaavaa. En tosiaankaan tiedä, sitten kun tulee sellainen fiilis, että jaksaa tehdä jotain ja kirjoittaa uusia viisuja. Viimeksi taisin nauhoittaa joskus viisi kuukautta sitten, on ollut taas inspiraatio aivan kadoksissa tuon Niin Ne Uskottelee-clipin jälkeen. Elämässä on ollut viime aikoina pieniä vastoikäymisiä, jotka ovat vähän veroittaneet tuota kirjoitusintoa. En ala väkisin vääntämään tekstiä ja nauhoittamaan, koska siitä ei koskaan tule mitään hyvän kuulloista, ei todellakaan. Lupaan kuitenkin, että tämän vuoden loppuun mennessä ainakin ilmestyy tuo Niin Ne Uskottelee-biisi kokonaisuudessa. Ehkä jokin uusi biisikin saattaa nähdä päivänvalon, en kuitenkaan lupaa mitään. Sähköpostiin tullut joku parisenkymmentä kyselyä noista keikoistakin ja vastaus on edelleen sama, en keikkaile. Ei ole minun juttuni.

Pakko kuitenkin kiittää kaikkia Mikseri-artistisivullani vierailleita ihmisiä, käyntejä on eri ip-osoitteista tullut yli 10000 ja kuunteluja on tällä hetkellä kertynyt 350000, eli vuodessa tullut se 50000 lisää! Mahtavaa.

Muutenkin kuuluu pitkästä aikaa ihan hyvää. Nyrkkeily-harrastus on tuonut arkeen uutta eloa ja kuntokin noussut mukavasti. Viikonloppuisin on ollut ihan ylihauskaa ja alkanut unohtamaan kaiken paskan parin viime vuoden ajalta. Kouluasiatkin näyttävät taas olevan hanskassa, pääsykokeisiin jopa luettu ja ensi vuoden alussa laitan vielä hakupapereita pariin kouluun. Saa nähdä, että mitä oikein tapahtuu. Vituttaa vain, kun tämä pimeä, kylmä ja satavuotinen talvi on taas tulossa, tuntuu ettei se koskaan pääty. Joulu on tietysti hienoa aikaa ja iso plussa sille!

Alan taas pitämään tätä blogia paljon aktiivisemmin ja voisi videopäiväkirjaakin alkaa taas pitämään, jos aika vain riittää. :D

Amandalle iso <3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.