IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

9.2.2006Torstai 09.02.2006 21:58

Tänään on torstai, ihan ihan ok päivä ollut, ei mitään erikoista tapahtunut. Skolessa olin aamulla, oli sellain helvetin perseestä oleva uskonnonesitelmä, jonka pilasin ihan niin vain huvikseni. Kaksi vikaa tuntia oli sitä "silmät kiinni ja sinne päin" ainetta, josta ei ymmärrä kuin kärsimyksen ja jota ei edes sokea murmeli vedessä kestä, nimittäin PITKÄÄ FYSIIKKAA, JUMALAUTA! Malja hajosi joku kymmenen kertaa, kattelin ikkunasta ulos, pelasin kännykällä, kopioin lääkärinpojalta tehtävät ja aika seisoi kuin sulhaspojan mulkku häissä, tunnit kesti ikuisuuden.

Puhuttiin tunnilla kaikesta mukavasta ja rentouttavasta, kuten että joku tummaihoinen mies oli taputtanut tattia ja heittänyt lasat (mällit, smägät, laastit, kermat, iloliemet, spekut, päivän erikoiset, tahmat, liisterit, mulkun aivastukset tai miksi tykkäät vain ikinä sanoa) 425m. päähän, maailmanennätys jukupätkä.

Normi päivä muuten, läksyjä en oo tehny, soittelin skeballa Poplaulajan Vapaapäivän ja Zer0nin kanssa käytiin Nesteellä ostaas TEHOT.

Joo, ei tässä muuta, alan soittelee skebaa ja luen mukamas kokeisiin, jee jee. Vois olla viihteelle tuossa muutaman viikon päästä hiihtolomalla ja peli on selvä. Ja lopuksi, "Jeah, you got it!".

-Lyriikka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.