IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

11.2.2006Lauantai 11.02.2006 16:42

Kello on puoli kolme päivällä, väsyttää, nälättää ja tämä konekkin lagaa kuin mummo pakkasessa, johtuu kai viime öisistä laneista, jotka jatkuvat tänään. Suunitelmis olis kohta mennä ostamaan märssyä, limsaa ja muuta paskaa, jolla pitäisi pitää itsensä elossa. Sellainen selviytymispakkaus.

Ensi viikoksi olen suunitellut sellaisen ohjelman, että lintsaan skolesta torstain ja perjantain, koska niinä päivinä on sitä pitkää fysiikkaa, joka on tähtitieteen ja heprean sekoitus mulle. Joo, ja vielä kun päätän tähän paskaa jauhaa, niin laitoin latautumaan Age of Empires 3:sen, saattaa olla ihan täyttä skeidaa koko peli, mutta kukapa ei haluaisi olla ritarin edes yhden päivän?
Lopuksi keventävä vitsi, mikä paskuudellaan saa kenet tahansa pohtimaan olemassaoloaan: Mikä on ironisuuden huippu? -Kaksi sokeaa homoa kylpyammeessa, joka on täynnä nakkeja.

Eh eh, oli taas niin vitun hyvä vitsi, että käsi hapuili syanidiakapseleita. Joo, ens kerral lisää jauhantaa, ole mukana! Tai no, parempi että ette ole.

-Lyriikka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.