IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

01.10.2007Tiistai 02.10.2007 00:33

Jees, eli on taas aika kirjoittaa tänne päiväkirjaan jotain, kun onhan tästä jo aikaa, kun jotain järkevää tai edes vähän kiinnostavaa sain purettua syvältä sielustani. Fiilikset lähteä kirjoittamaan tätä tekstiä ovat yllättävän hyvät, nyt en kirjoita tänne vitutuksen alaisena, vaan ihan muuten vain rennolla otteella.

Elikkä, aloitetaampas taas näillä muusiikkiasioilla, kun niistä ei voi koskaan puhua liikaa. Huomenna ilmestyy jälleen uusi biisi Mikseriin (www.Mikseri.net/Lyriikka), joka on enemmänkin sessari ja tehty huumomielessä, kuin tosissaan ja sen kyllä huomaa, varsinkin lyriikoista. Täysimittainen viisu kumminkin luvassa, vähän erilaisempaa materiaalia (itseironiaa ei ole säästelty), kuin mitä olen aikaisemmin tuonne artistisivulleni laittanut. Kappalehan kertoo miehestä, joka on epäonnistunut kaikissa suhteissaan ja silti jaksaa vain yrittää (aihe on varmasti käsitelty monta kertaa useissa eri biiseissä, mutta ei tällä tavalla). Jälleen kerran hän on rakastunut, yllätys yllätys, kertoo samalla vähän tunteistaan ja miten tämä tyttö/nainen on hänen yrityksiinsä suhtautunut, eli sellaista tavaraa tiedossa tällä kertaa. Biisissä on jopa laulukertsi, ensimmäistä kertaa koko säälittävän historiani aikana!

Sitten voisi taas puhua vähän arkipäiväisemmistä asioista, kuten tämän hetkisestä olotilastani ja elämästäni, joka on aina yhtä vuoristorataa ensimmäisessä vaunussa istuttuna. Tosin, tällä kertaa olotila on mitä parhain pitkästä aikaa, naisasiatkin ovat jotenkin kunnossa (tosin mitään juttua ei ole oikein ollutkaan, mikä nyt ei ole normaalista poikkeavaa)! Lukio on kyllä täysin perseestä ja se saa pientä vitutusta pintaan, mutta kuka nyt pikkuasioista jaksaisi stressata? Tällä hetkellä musiikkihommat menevät paremmin, kuin koskaan (saanut paljon materiaalia kasaan pienessä ajassa), mukava autoprojektikin alla, jossa olisi tarkoitus saada kohtalainen äänentoisto väsättyä ja muutenkin elämä on ihan kivaa, toistaiseksi.

Tässä on kyllä pitkään mietitty kavereiden kanssa sitä täydellisen elämän reseptiä ja ollaan kerta toisensa jälkeen päädytty siihen, että muija olisi aluksi tosi kiva juttu, hyvä tukku käteistä lompakoon, hyvät tulevaisuuden näkymät työ-/opiskelupaikan suhteen ja kiva asunto kaupungista. Siinä se yksinkertaisuudessaan, muuta en pyydä tältä elämältä.

NP: Leevi and the Leavings - Nainen Toiselta Planeetalta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.