IRC-Galleria

MIELOIN

MIELOIN

haluaa, että kuuntelet hänen biisejään.

04.11.2007Sunnuntai 04.11.2007 22:23

UUTISIA UUTISIA!

Tässä on nyt uusia biisejä kyselty ja ilmoitan ystävällisesti, että niitä on kyllä tulossa pian! Koulussa on nyt koeviikko alkamassa ja sen takia en kerkeä aivan heti nauhoittamaan, vaikka haluaisinkin. Väärinkäsityksten välttämiseksi haluan vielä mainita, että en todellakaan ole ahkera opiskelija ja kokeisiin en edes vanhan perinteen mukaan lue, mutta muu hälinä ja helinä vie tällä viikolla aikaa, anteeksi siitä.

Rehellisesti voin kertoa, että biisejä on ilmestymässä kaksi ja en niitä samaan aikaan Mikseriin änkeä, pidän pienen tauon niiden ilmestymisien välillä tietyistä syistä. Olkaa niin kilttejä ja jaksakaa odottaa, että en ihan polta itseäni loppuun, mikä nyt ei ole edes kovin mahdollista tällä elämänrytmillä. Mutta, silti.

Biisit jatkavat aggressiivista linjaa, koska en jaksa alkaa tekemään tekopyhää paskaa, jossa en olisi oma itseni ja joka olisi aivan liian tekotaiteellista. Joten, älkää pyytäkö tyylinvaihtoa, koska sellaista ei tule tapahtumaan, ainakaan tässä lähiaikoina, ehkä sitten joskus myöhemmin. Katsotaan nyt, mihin se kaarnalaiva oikein purjehtii näillä elämän myrskyisillä vesillä.

Mutta siirrytääs nyt taas vähän muihin asioihin. Kaikkea hienoa ja ihmeellistä tulee tapahtumaan tässä lähiaikoina noiden uusien biisien lisäksi, esimerkiksi täytän kohta sen maagiset 18-vuotta, videopäiväkirjaa alkaa taas ilmestymään säännöllisesti ja vastaavaa. Eli nyt tämä elämä on saanut aivan uutta puhtia arkeen, enää tässä ihmeellisyyksien keskeltä puuttuisi se, että saisin pitkän seurustelusuhteen aikaiseksi. Mutta, ei nyt sentään toivota liikoja tai mahdottomuuksia.

Lopuksi sitten, jos sinulle tulee jotain aivan mahdottoman tärkeää asiaa, niin kysy joko gallerian, sähköpostin tai messengerin kautta. Mutta ole kiltti, äläkä lisää minua meseen sanoaksesi "Moi!" tai "Mitä kuuluu?" kerran vuodessa, voit hoitaa sen nimittäin ihan tämän galleriankin kautta.

Ei tässä enää ihmeempiä, pidetään homma liikkeessä ja minä jatkan tämän päiväkirjan päivittelyä säännöllisesti, aina kun vain fiilis tulee jotain tänne mussuttaa. Ja videopäiväkirjat, ne tulevat olemaan sitten jotain aivan älyttömän mielenkiintoista ja spesiaalia. Kuulumisiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.