IRC-Galleria

Mad_Cobbler

Mad_Cobbler

But what are your thoughts on yaoi?

Don't fear the reaperTorstai 20.09.2007 14:41

Menin ihan sekaisin äsken ruokalassa. Parasta vetää koko tarina lyhyesti: Istuin varatulle paikalle, minulle huomautettiin siitä ja voi juma minä sain maailman suurimman henkisen omantunnon kaiherruksen.
Siinäpä sitten, kun olin änkenyt itseni yksikseen istumaan johonkin väliin, kelailin, et onks mulla oikeesti näin hillitön itseluottamuksen pula. Ilmeisesti on. Meinaan et oon vieläkin pahoillani näille ihmisille (*köh*MintaIsabellaMaiju*köh*)... Ja toden näköisesti syyttä.

Sit menin vessaan, ja säikähdin kuoliaaksi, olihan siellä ihmisiä (vieläpä jotain pissiksiä keikistelemässä peilin edessä...) Hyvä minä, sillä vedinhän taas loistavasti överiksi. Hey~ I may be misantropic but I don't bite.

Joo eilinen oli muuten tappaa mut. Ykstoista tuntia koulussa, kotiin, ei ruokaa, kauppaan, kotiin vieläkin väsyneempänä, ruoan laittoa (hyvä että pysyin omilla jaloillani), koulutehtävän viimeistely. Nukkumaan.

Okei, ja netti ei tietenkään vieläkään toimi. Meinaan meen kohta oikeesti känttyämään, jo itseluottamus riittää, enkä viitsi enää väistellä pihalla ihan oikeutetusti seisoskelevia ihmisiä. Oon sutrkea, oon nolla, en varmasti saa portfoliota valmiiksi (a) ope on vienyt mun kansion ja muistitikun (vanha portfolio, kyllä se nyt valmiiksi olisi pitänyt tulla) b) yks tuö tekemättä...)

Nooo~ Pitää tässä kattoa. Vaan kylläpäs alkoi taas masentaa =D

Btw, haluaisin käymään jyväskylässä. Siis ihan muuten vaan vaikka kattomassa miten Maza ja Maria ja Iikku ja Mummi voipi. Maza-enon luona on aina niin mukavaa.

Pitää mennä tunnille; sehän tekeekin mut vieläkin iloisemmaksi.

EDITO Muista Vilma muuten tänään viimeistään soittaa sille Suville.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.