IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 19:22

iltavuorossa...
kuten huomennakin... sitten olis viel viikonloppu aamut ja sit alkaa ttas loma^.^
7viikkoa töitäkin enää jäljellä. ihanaa <3 H-hetki lähestyy sittenkin pikkuhiljaa... vaikka ain välil tuntuu et kesäkuuhun on vielä ikuisuuuuuus. mutta. eiköhän tässä nopsaan päästä siihen vaiheeseen kun kiroon siel kättärillä, että miksi hemmetissä mä oon tälläseen ryhtyny ;) hihi.

No ei kai se auta kun lähteä vaan jatkamaan matkaa.. hommia siis....

Nälkä...Sunnuntai 22.02.2009 23:05

Mulla on nälkä. Psyykkinen vaiva. Mun pitää olla nimittäin 12h syömättä ja juomatta....
Huomenna on siis se sokerirasituskoe. hyhy.
Joten tottakai kun pistin viimisen suupalan suuhuni niin sen jälkeen mulla on olevinaan ihan kaamia nälkä ja ihan koko ajan. jos olis normi ilta niin tuskin edes söisin mitään enää.. mutta nyt tietysti kuinkas muutenkaan kun tietää ettei voi syyä niin....

naurettavaa.

eilen vietettiin taas sitten lauantai-iltaa missäs muualla kuin eläinlääkäri päivystyksessä :/
joku äijä oli huitassu Steveä fleksillä päähän kun Viivi oli sen kans iltalenkillä :O HELVETTI mitä hulluja täällä liikkuu :(

No se oli osunu sitten vasempaan silmään/silmäkulmaan. Koira oli pihalla kun lumiukko, mustelma ja oikeen patti siihen nous. Pakko oli viiä se sitten tarkistukseen. jonkin sortin verenvuoto sillä reppanalla oli tullu silmään, mutta onneksi näkö oli tallella! kyllä vähä vituttaa ja jos vaan sen äijän tiedot jostain saahaan niin kyllä ihan varmasti rikosilmotus tehään. Ollaa ennenki törmätty siihen ja tiietään että se asuu jossain tässä lähettyvillä. Joten varoa saa se ukko! PRKL!

Viivi alotti yövuorot tänään. just heitin sen töihin. ihan tylsää. en tykkää yhtään :((

Mä meen nyt tuijaa telkkaa ja miettimään ruokaa xD

[Ei aihetta]Tiistai 17.02.2009 21:41

Rakkaus on parasta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 21:26

Reilu 9viikkoa työelämää jäljellä. Sitten ammattinimikkeenä kotiäiti :). Oon koko ajan ollu sitä mieltä että millä mä pystyn jäämään töistä pois, kuinka mä osaan olla kun ei tarvii tulla töihin. Mutta nyt viime päivinä on kyllä iskeny se olo että voi kun tää loppu aika menis nopeesti. Kotonakin riittää hommaa ihan koko päivä työksi ilman sitä vauvaakin, joten ei ainakaan tule tylsä mammaloma ennen lapsen syntymää.

Olin tossa pari päivää saikulla ihme kuumeilun ja lihaskipujen kanssa. Tänään kuitenkin takasin täällä ja iltavuorossa. Jonkin sortin supistuksiakin on nyt ollu pariin otteeseen, ei samanmoisia kun aikasemmin vaan sellasia kivuliaampia. Kai ne kuuluu asiaan.... :/ ??

huomenna pitäs varata se sokerirasitus aikakin. Ällöttää jo valmiiksi. Mä en muutenkaan saa kurkustani alas mitään mikä on vähänkin epämiellyttävää, kuinka hitossa mä saan sen litkun juotua! x__X No pakko yrittää.

Mä oon taas tänään miettuíny elämääni. Mä olen aina toivonu että löytäisin sellasen tytön, josta vaimon saan. Sellasen joka on mulle se elämän puuttuva palanen. sellain jonka kanssa saan perustaa perheen ja elää onnellisena. Nyt mulla on yhtäkkiä kaikki.
Mä olen maailman onnellisin. Aina sitä nyt jotain valittamista elämäänsä keksii, mutta tosiasia on että tähän on tyytyväinen, koska asiat vois olla ihan päälaellaankin jos ei olis käyny tälläin tuuri elämässä.
Kai se kaikki paska ja huonot vuodet oli vaan sitä varten elettävä että sitten pääsee nauttimaan oikeesti onnellisena olosta. Ja minähän nautin :D

Rakastan mun kultaani, hulluja koiriamme ja sekamelskaista kotiamme enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa. See on meijän, meijän oma elämä jota kukaan ei voi meiltä viedä. Ainakaan iöman että tappelisin helvetisti vastaan. Niin se vaan on.

Rakastan sua <3

Vapaa päivä.Keskiviikko 11.02.2009 15:21

Eilen hoidettiin vaikka ja mitä asioita, käytiin käräjäoikeudessa(minä todistajana, vaimo asianomaisena) vuosi sitten tapahtuneesta jutusta. No voittohan siitä tui ja vaimo oli ilman asianajajaa yms ja hoiti oman puollustuksen kuin ammattilainen :D No se vastapuoli oli hieman omaa luokkaansa... itse asiassa aika pelottava heppu nyt kun sai kuulla kaikenmoista sen menneisyydestä...iiks:/

Sitten juostiin pankissa ja vakuutusyhtiössä ja vielä poliisillakin käytiin. hurja päivä :P

Tänään oli sitten neuvola. Vauva kasvaa hyvää vauhtia kuten myös massukka:) ainut mikä nyt vähä huolestuttaa on se että mulla oli sokerit ++ ja joudun nyt sitten sokerirasitukseen menemään. toivottavasti siellä ny ei ilmene mitään erikoista sitten :(

saatiin myös kelan paperit ja nyt sitten vaan täyttelemään että saahaan kaikenmaailman tuet mitä kuuluukin. ^^

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 15:31

Näin se viikko lomaa on vaan vierähtäny ja huomenna on sitten vika lomapäivä. oioi. No mutta tosiaan ei ole enää kun noin 10viikkoa töitä jäljellä kun yksi loma pätkäkin on tulossa taas 3viikon kuluttua. :)
Päivät ja viikot vaan vierähtelee, maha kasvaa ja pikku kaverikin potkii jo niin lujaa että tuntuu välil ihan ilkeeltä ^^ jammaa ja muljuu kädet ja jalat heiluen niin että ei oikeen tiiä miten olis kun tuntuu siltä kun se puskis väkisin ulos mahan läpi xD

Kohta hakemaan pikku Bennyä ja vaimoa töistä ja sitten vaan rennosti lauantai päivää viettämään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.02.2009 13:24

Tässä tää viikko vaan menee ilman että edes tekeekään mitään. Mutta tarviiko lomalla nyt niin hirveesti tehäkkään loppujen lopuksi?:) muuta ku siivoilla...öh :P

Huom!Sunnuntai 01.02.2009 22:35

Niin juu ja mun puhelin numero ei ole enää käytössä, itse asiassa olen nyt ilman numeroa tällä hetkellä:D Mutta ilmoitan uuden numeron kun jaksan hankkia sellaisen. Siihen asti mut tavottaa vaimon kautta sitten.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.02.2009 22:29

Reissussa rähjääntyy.. palattiin siis takaisin kotiin. Ihanaa :D
Kyllä huomaa jaloissa että oon ajanu vuorokauden sisällä yhteensä noin 9h. Pohje kramppas aamulla ihan kaameena ja nyt sit onki sit erittäin hellä :/ mutta oli mukava reissu.

Talviloma alkoi^^Perjantai 30.01.2009 22:49

Jee nyt se sitten vihdoin alko. odotettu loma:)
Eilen oltiin tosiaan siellä uötrassa ja nyt tiietään sitten kumpi siellä massussa kasvaa ;) Mutta eipä sitä vielä taija näin julkisesti kertoa^^

Ostettii taas vähä vaatteita lisää tänään. ihania pikkuriikkisiä<3

Huomenna herätään sitten aikasin aamusella ja lähetään köröttämään kohta Pohjanmaata. Käydään siellä sukuloimassa poikien kanssa. Wimmu jää sitten tänne kotiin hoitoon.

mutta nyt pyykin laittoa kuivumaan, Bennyn pesua ja muuta iltapuuhaa.