IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.06.2008 19:57

Huoh olipa taas viikonloppu. Monet asiat oisin voinu jättää välii mut muutamaa juttuu en vaihtais mihkään ;) namnam<3

Voi ku joku osaa vaan olla niin komee, hauska ja jajaja<3 En saanu silmiä irti ja sen kyllä varmaa huomas. Mun pää on ihan sekasin. Aluks oli paska fiilis mut ku tarkemmin aattelee ni ei oo mitään syytä, todellakin parempi näin! Ihastuminen on kivaa! Mahanpohjas ilkee tunne :D En vaihtais pois.

Se on kyl jännä miten pari sanaa voi saada ihmisen näin hyvälle tuulelle vaikka kuin olis ollu huonossa jamassa. Ihanaa<3

Onneks mulla oli ihania kavereita jotka eilen jakso kuunnella mun hölynpölyjä. Diinu ja Tiksu kiitos. Tiksun kans olis kauheet suunnitelmat ens viikonlopuks herra S:n kans :D Haha. Ei voi ku nauraa. Jos se tapahtuu ni sit voin sanoo et mulle kasvaa sixpäkki ku nauran niin paljon!! :D

Perjantaille ja lauantaille lippu Water and Rockkii ja sit ois viel koko viikonloppu vapaata! Ei töitä, jee. Eli dokaan ja dokaan mitä nyt en oo yli kuukautee tehny! :)

Tiistaina alkaa kesätyöt. Huoh seki paska. No ehkä mä jaksan, saispa sen opinnäytetyön ja leiriportfoliot tehtyy alkukesäst ni sit sais rauhas ottaa lepii loppukesän. Homma hanskassa ja hanskat hukassa!

Raappana - Päivä on Nuori<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.