IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 17:52

Joopajoo. Pomo ilmotti et pitäs ottaa lävistykset tästä lähtien töitten ajaks pois.. korviksista lähtien :D Ei voi muuta ku nauraa, oikeesti. Koko sinuhe on lävistetty. Siinä hommaa et saa kaikki tottelemaa. Tänää tuli jo vähän vihamielistä kommenttia työntekijöiltä. Silleen kiva joka aamu ruveta ottaa 14 lävistystä pois. Hups. 13 :D Ja sit laittaa töitten jälkeen takas. Ei onnistu!



Huomenna kohti Hesaa ja ennenkaikkea Tuskaa<3 Repikää siitä. Nään kavereita ja kaikkee. Huomen pitäs istuu iltaa jo Kaisaniemes ku siel on se Tuskan avauskonsertti. Vähän jänskättää lähtee junalla ku ikinä kulkenu yksin mut :D Ehkä Jaakko ym huolii mut niitten seuraa.


Sain eilen ajaa Diinun autoa :D HAHA. Se sano ettei ikinä oo pelänny kenenkään kyydissä niin paljoo. Sit ois antanu mun ajaa vittu kotii suurhallilta. En uskaltanu vaikka ajoinki siin Jalkarannan tiellä ja Svinfhuvuudinkadulla (vai mikä ikin onkaa) :D Heliki oli kyydis. Oli pirun jees. Diinu lupas et mennää ens viikol uusiks! Siit vois tulla mun henkilökohtanen apuope<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.