IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 00:54

Too much information today ja tuntuu et pää räjähtää. Oli ehkä yks rankimmista päivistä tänään henkisesti. Ei oo helppoo tehdä jotain sellasta kun tietää et jos tekee niin sitä ei voi enää koskaa peruuttaa ja tiedän et se mitä tänää tein saa monet ihmiset vihaamaan mua, monet mulle saatanan tärkeet ihmiset mut tiedän et silti näin on vaan parempi.

Saa nähdä miten tää pitkä prosessi lähtee täst nyt liikenteeseen mut voin vannoa että jos tää päivä tuntu jo näin saatanan vaikeelta niin tuun olee aika paskana seuraavan kerran jälkeen. Onneks oli yks maailman tärkeimmistä ihmisistä mukana ja tukena koska ilman sitä en ois siihen lähteny. Sekin kyllä hoiti oman osuutensa ja sekään ei ollut sillekkään helppoa.

Voi olla että ens yönä ei taas paljon nukuta kun kaikki pyörii taas vaan mielessä, mut oon silti saatanan ylpeä itsestäni että kerranki uskalsin avata suuni ennenku on myöhästä. Nytki tilanne oli jo päässy aivan vitun liian pitkälle. Ei vaan aikasemmin ole ollu rohkeutta puuttua mihinkään.

Sen voin sanoa että tulee kiva joulu ja muutenkin voi heittää hyvästit perhejuhlille ym. Eipä ne kyllä koskaan mua ole jaksanu kiinnostaa. Valmistujaispäivästäkin (19.12) tulee varmasti erittäin nautittava jos asiat menee niinku mä melkein jo tiedän kuinka ne menee, kun läheisille tulee tietoon se mitä tänään on puhuttu..

Ei ole helppoa olla Marjut, ainakaan tällä hetkellä. Joudun ehkä luopumaan mulle jostain niin tärkeästä ettei voi uskoa. :'( Kauheeta avautumista taas, mut pakko saada jonnekkin purkaa. Ei ehkä ole paras vaihtoehto tämä mut.. :/

Jotain kivaakin asiaa, muutto olis 1.12 Liipolaan Pihtikatu 9. Tuparit on sit myöhemmin. Siitä lisää infoo ku jaksaa.


Dream Theater - Forsaken<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.