IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

[Ei aihetta]Maanantai 01.12.2008 18:47

Johan oon taas sopan keittäny. Haha. Pakko koittaa jaksaa keksii niit hyvii asioit enemmän et ei koko ajan ajattelis vaa niit huonoja. Mulla kun on aina tapana ajatella kaikki kauheen negatiivisesti. Miksköhän?

Tänään taas oli yks rankimmista päivistä. Koko ajan teki koulussakin mieli vaan huutaa ja lähtee pois, mut ei pystyny koska pakko valmistua joskus.
Nyt todennäkösesti siis valmistun vasta helmikuussa. Kävin tänään aika rankan keskustelun tuutorin kanssa, joka on muuten tosi ihana. (: Sit sovittiin et käyn noi kurssit loppuun ja sit katotaan tilannetta uudestaan.

Opinnäytetyö on viel pahasti kesken et siihen menee aikaa ennenku sen saan valmiiks. Sit viel koko ajan tulee lisää hommaa. :P Paska.

Kaiken muun lisäks meidän kämpässä on ihan saatanan kylmä. Ainaki mun huone on ku joku jääkaappi. Koko ajan saa olla villasukat jalassa ja ei voi olleskaa olla t-paidassa :D

Koht voi katella vaikka leffan. Sais ajatuksii vähän muualle. Täytyy kattoo mitä varastosta löytyy. ;)

No viikonloppuna odotelles. <3

Ainii ja pitäs muuten ostaa Purplen heinäkuun keikalle lippu. Onneks se on kyl sit mulle ilmanen koska saan sit sen rahan takas. Tuskin kyl kerkeen ees ostaa, eiköhän toi iskä ne osta (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.