IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

Ystävänpäiväbileet<3Lauantai 14.02.2009 22:43

Tapahtupa niitä kummia sitten. Oon vielki ihan zombi. Iteksee tippuilee taulut seiniltä ja jengi oli ihan vitun outoa. Kerranki muistan kaiken kun en tällä kertaa ollut mitenkää överikännit vaikka se oliki tavote.

Aluks ajattelin ku yks tulee kolmen viinapullon kans et voi apua. Mä en tuu kestää tätä selvinpäin mut sit ku ilta lähti käyntii ni meni hyvin :'D Naurattaa. Aamulla vaan vitutti kun millää ei saanu nukuttua. Jätkät sai kauheen siivouskohtauksen aamu 4 aikaan. Onneks ne ei löytäny imuria. :D

Sit ne oli innostunu siivoo nii paljon et kantanu olkkarin pöydänki keittiöö? Wtf? :D Aamulla ei pystyny huonees ees kävelee ku jalat jäi kiinni lattiaa. Olipa tapahtumarikkaan ja ennenkaikkea ihmisrikkaat pippalot. Kiitti kaikille. Ens vuonna uusiks, jos ei olla saatu häätöä siihen mennes ;)

Yöllä ei kyl tullu 2h kauempaa nukuttua ja huokasinki sitte helpotuksesta ku jätkät häippäs kiusaamaa naapurin tätiä 9 aamulla. Vihdoin sain nukkua. Sit jossain vaihees soi puhelin et kouvolalaiset saapunu. Menin sitte perässä sinne naapuriin =)

Sit pojat laski vähän liipolan mäkeä muovipusseilla kun ei löytyny pulkkaa ja käytii Villikses. Sellasta siis.

Yks on aika lutu (:<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.