IRC-Galleria

Martins

Martins

Ihastui tänään
//nää tekstit on niille jotka haluaa seuraa ronadoa ja sitä mitä se tekee,koska monet ei tiedä mistä ronaldosta voi lukea koska ei asuta englannissa ja ei täällä ketää lue englannin uutisia. Joten on se ihan kivaa lukea näit päivittäin jos kiinnostaa// kiitos

4.2.2007 20:12

----Manchester United palasi kuuden pisteen karkumatkalle Valioliigan kärjessä hulppean 0-4-vierasvoiton turvin Tottenhamista sunnuntaina.


Valioliigakauden ykköstähti Cristiano Ronaldo pelasi Unitedin oikealla laidalla jälleen mykistävästi.

Portugalilaislaituri hankki nopeudellaan joukkueelleen hieman kyseenalaisen rangaistuspotkun avausjakson lopulla. Rangaistuspilkulta Ronaldo ei erehtynyt ja nousi kauden 15:nnellä liigamaalillaan maalipörssin kärkeen yhdessä Chelsean Didier Drogban kanssa.

Tottenham jäi jyrän alle

United vyörytti toisen jakson alkuun hyökkäyksiään entistä kärkkäämmin. Tottenham-puolustus uinui 48. minuutilla, kun ManU-toppari Nemanja Vidic pääsi vapaasti puskemaan pallon Michael Carrickin kulmapotkusta maaliin yli Tottenham-vahti Paul Robinsonin käsien.

Reilu viisi minuuttia myöhemmin Ronaldon jalat tikkasivat uuden ompelukoneen tahtia, ja Tottenhamin laitapuolustaja Lee Young-Pyo oli hetkessä kolme askelta portugalilaista perässä. Ronaldon syöttö maalin eteen ponnahti Robinsonin käsistä maaliviivalle liukuneelle Paul Scholesille, joka tökkäsi takapuolellaan pelivälineen verkkoon.

Lannistettu Tottenham päästi vielä yhden maalin, kun Ryan Giggs karkasi läpi Louis Sahan syötöstä 77. minuutilla.

Tainiota ei nähty kentällä

United oli käyttänyt jo kaikki vaihtonsa, joista viimeisimpänä peliveralle astellut John O'Shea sai kunnian pukea maalivahdin varusteet ylleen viimeiseksi 10 minuutiksi. Irlantilaispuolustaja ehti torjua muun muassa Robbie Keanen läpiajon oikea-aikaisella vastaantulolla.---

http://youtube.com/watch?v=t_ot0MkgIl4

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.