IRC-Galleria

Martsuliini

Martsuliini

häpshäpshäpsä

i ijoSunnuntai 17.05.2009 01:48

onneksi nämä ii-vierailut tuppaa olemaan melko lyhkäsiä. On meinaan se miun veljenpoika niin suloinen otus, että vauvakuumeenhan se pukkais päällensä ja heti vakavana, jos täällä pitempään viihtyis :D. Pitänee siis olla varovarovainen. Tännään Pikkuherra halus mun syliin ja suuttu mummullensa kun ei heti päästäny (siis pikkuherra on hitysen yli 2kk:n ikäinen, mutta epäilystäkään ei ollut siittä mihkä hää halus). Käsittämättömän terhakka nuorimies.

Olin kerrassaan reipas tännään. Varsinainen Ingalssin Laura etten sanois. Siivosin koiruuksien häkin, mikä olikin suhteellisesti ottaen hikinen homma talven jäliltä.. Mun hommiinhan se on aina kuulunu tuon putsaus.. Pesin ihan painepesurilla ton betoniosion siittä, luulis nyt kelepaavan taas hetkeks. Nii ja möyhensin lapion kans soraosion, että on Milluskaisella kivempi sielä tallustaa :) Konstulla oli vissii ollu ikävä, ku kiipes polvien päälle koko koira, kun kyykistyin sitä rapsuttelemaan.. :D Hassu otus, ensin meinaa syyä mut ja sitte kiipiää sylliin.

Nii ja sitte ko olin sen koiranhäkin siivonnu, ni rupesin haravoimaan, ko ahisti kaikki risut ja männynkävyt. About 6 kottikärryllistä tuli roskia jo tuosta etupihalta :o käsittämätöntä. Noo.. Sitte mie päätin vielä uunin putsailla, ko äispä on melkoisen laiska siinä hommasa.. Nii ja jossain välisä mää pesin pyykkiäki.

Mitäs muuta.. Sain mummuilta tavaroita, toiselta muistilappusia (että saan kirjottaa työvuoroja ylös... khih) ja lusikoita ja haarukoita ja veittejä. Ja toiselta sain avokkaat, oikein kivat semmoset. Enpäs yksiäkkää moisia oo ennen omistanukkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.