IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Voi perkele.Perjantai 07.12.2007 12:44

On täsä tätä hommaa... Viimeisen vuorokauden aikana on tullu näin prosentuaalisesti istuttua 80% junassa ja 20% keikalla. Suomen 90v synttäreitä juhlittiin komiasti Heinäpään Oluttuvassa Oulussa,ja nyt istun jatkoilla erittäin ennalta arvattavassa baarissa( Riikka Rules )...
Junassa tapasin useammankin musiikki taiteilijan matkalla- toinen otti suvereenisti viskiä allekirjoittaneen kanssa tiistai yönä kunnes ravintolavaunu ( fuck off avecra) teki kammottavan virheen ja sulki metalliset ritilänsä!!!!!!!
Sen jälkeen taiteilija Paakkari poistui makuuvaunuun vain havaitakseen että kämppis, eli keski iän ylittänyt huomattavasti Paakkaria humaltuneempi nais ihminen kuorsasi niin jumalattomalla äänellä että herkkä taiteilijan korva ei päässyt unten ihme maahan millään. Vitun ämmä (ystävien kesken...)

Nooh, korsulle pääsin noin klo 08,nukuin noin 4h ja keikalle. Siis Espooseen tällä kertaa.

Aamulla kirosin niin pahasti herätyskellolle että se meinas hajota. Nyt se odottaa kauhulla hetkeä ku pitää herätä raahen keikalle tänään!

I LOVE ROCK JA ROLL!

Imekää lipputangon nuppia itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Heija Svärje! Ahistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.