IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

No perkele!Perjantai 28.03.2008 20:58

Kolmas duuni ilta, valtakunnassa kaikki hyvin olosuhteisiin nähden! Selkeästi pää alkaa taas pelata koskapa oli meleko lähellä jatkoille lähtö eilen....
Jämynä marssin kuitenki korsulle ja otin astetta tanakammat yö unet; heräsin tänään klo. 17 20...
Kauhialla vauhilla suihkuun ja likomärkänä pakkaseen! Rai rai!
Huomenna lähen Ouluun keikalle, saapa nähä taas....

Räntä lentää..Torstai 27.03.2008 19:37

Hyvinhän se työnteko sujui, taidan jatkaa tänään!

vieläki ahistaa....Keskiviikko 26.03.2008 19:07

No joo. Pääsiäinen oli virallisestikki sitte kärsimysviikko. Mia lähti keskiviikkona, suku pieneni yhdellä hengellä perjantaina, ja kolmas kaveri delas sunnuntaina.
Oli aika lähellä lataamoon lähtö,mutta päätin kuitenki vetää rehellisesti viinaa. Viikon päivät vietin baarissa. Kotia uskalsin mennä vasta toissa päivänä, tai ei kai ne ois ukot mua tallilta pois päästänykkään... Ihan sumussa menny muutamat päivät ku ei vieläkään tajua mikä vittu ihmisiä vaivaa...

Tänään ajattelin kokeeksi testata taas työn tekoa. Jospa sitä sais arjen avulla taas jostain kiinni.
Vituttaa suunnattoman paljon.

Vittu.Lauantai 22.03.2008 14:23

Systeri kuoli. Ei kiinnosta mikään.

Paluu arkeen osa2.Tiistai 18.03.2008 19:12

Nonnii!!!!
Takas työmaalla,ja valtakunnassa kaikki hyvin! Sunnuntain jamit meni loistavasti, vaikka olinki vähä ryytyny viikonlopusta ja junassa istumisesta!! Kari Peitsamo rokkas,ja loputkin vierailijat soitti niinku pitää... Yllättäen taas eksyttiin tallille jatkoille,joten maanantai aamu valkeni hieman rapulaisissa merkeissä. Löysin kuitenkin iki ihanasta matkalaukustani (joka on muuten vieläki mukana ku en oo kerenny käyä korsulla) Pullollisen tuota jo tutuksi käynyttä ruskeaa juomaa, joten aamukahvit saivat ihan erillaisen makuvivahteen kuin normaalisti!

Eikä aikaakaan kun napotimme jo kulttuuriravintola Roskapankissa,josta suuntasimme kulkumme Tenkkaan!!! Paikan kusipäisellä karaokevetäjällä tuntui vaan olevan jotain henkilökohtaisia antipatioita meikäläisiä vastaan,(emme kenties vastanneet ko. paikan perinteistä kauneusihannetta). joten taksi alle ja sikarihuoneelle...
Horjuvin askelin suuntasimme vielä mendon jameihin, jossa allekirjoittanut kuulemma oli tulkinnut taas kännissä Freukkareita! Hyi vittu! Vähemmästäki sietäis hävetä taas ittiään....
Nooh, tässä vaiheessa iltaa jalo tarkoitukseni oli poistua korsulle vihdoin viimein,muttaku ei.

Taas takas tallille ja bileet pystyyn!
No nyt on sitte taas olo niinku kuvitella saattaa. Onneksi saa levätä taas loppuviikon töissä...

Toivottavasti.Huomautus näin jälkikäteen; työvuoro listaan oli merkitty mulle viikonloppu vapaaksi.
Fuck....

No helevetti!Sunnuntai 16.03.2008 14:42

Elossa taas, vaikka toisinkin olla voisinkin.....
Heräsin just Raahesta, ja kohta pitäs lähtä ättyyttään junalla stadia kohti. Perjantai oli suhteellisen kiireinen, keikat tuli silti hoidettua kunnialla! Junassa dokailin koko matkan jonku jyväskyläläisen yliopisto professorin kanssa. Neljä tuntia puhuttiin kirjallisuudesta; eli matka meni rattoisasti!
Lauantaina heräsin tallilta,ja kun kahvi oli kerran loppu niin kaljan juonti alkoi heti aamusta....
Käytiin pyörähtämässä Oulussa mutka juhlimassa kaverin synttäreitä ja kattoon jotain vitun paskaa bändiä... Jaakko Teppo soi täysiä koko matkan takas Raaheen, joka palautti taas uskomme musiikkiin!
Kerettiinhän me vielä baariin raahessaki....

Nyt alkaa tulemaan kiire jos meinaan keretä stadiin keikalle illaksi,joten heipä hei....

Hyvä meiniki!!!!Torstai 13.03.2008 18:29

Taas omituinen rapulaton olo....
Onneksi meidän perheessä juopottelun määrä on vakio,eli kun meikäläinen on kerranki selvistä päin,niin jonkun muun täytyy uhrautua!
Tässä tapauksessa kyseessä oli äitini,joka juo viinaa noin kerran puolessa vuodessa...

Huvittavaa meininkiä, emäntä laulaa täysiä Peer Gynttiä huomalapäissään rocksissa. Näin itseni sieluni silmin 30v päähän. Mahtavaa!!!!

Töissä menee taas tämä ilta,huomenna ois vähän hektisempi päivä.
Pitäis keretä junalla Ouluun, soittaa eka keikka Jam Groupin kans siellä 22.30-00.30 jonka jälkeen pitäs lähteä ajamaan täysiä Raaheen rokkaamaan Bad Lemonaden kans 01.30.... Rai rai.
On täsä tätä hommaa....
Lauantai ois muutamaa pikku juttua lukuunottamatta vapaa,joten eiköhän Ravintola Lentävä Lautanen hoida mulle rapulan sunnuntaiksi. Sunnuntainhan istun taas luonnollisesti junassa,että ehin illaksi rocksiin juontamaan Maya´s Yameja... Vieraana muuten Peitsamon Kari,tulukaahan käymään.

Nyt taijan painella yläkertaan kaatamaan mummoille viiniä lasiin, joten ei muutaku suvea teille rakas päiväkirja....

Silimät tummat...Keskiviikko 12.03.2008 18:06

Tulipahan taas seikkailtua muutama päivä!!!!
Launtain messut venähti taas suhteellisen pitkäksi, ei siitä sen enempää...
Sunnuntai alkoi paikallisesta aamupalalla (vai olikohan se lounas..? ),jonka jälkeen arvoisa keikkamogulimme ilmoitti puhelimitse että mun pitää lähteä munkkiniemeen.
Siellä meitä odotteli kansainvälinen seksisymboolimme Jagger jonka oli tarkoitus lähteä juhlistamaan kanssamme Marian ilmestyspäivää!
Kyseinen taiteilija oli tosin tuossa vaiheessa (klo. n. 17.00) sanoisinko "liikuttuneessa mielentilassa" ,eli kauniisti sanottuna useamman minttu-ricardin päässä meistä. Tuossa vaiheessa jopa minulla oli veressä pelkästään kofeiinia. Humalatilansa lisäksi taiteilijamme oli saanut jonkun kummallisen allergisen reaktion, jonka ansiosta hänen naamansa oli punaisempi kuin petteri punakuonon turpa konsanaan!
Eihän sitä voinut mukaan ottaa...

Taksimatkamme jatkui siitä Rymy Eetuun jonne ko. ravitsemusliikkeen johto meidät ystävällisesti oli kutsunut kuuntelemaan paikan uutta mieskuoroa! Mikäs siinä, ukot lauloivat komiasti. Syötyämme painelimme rocksiin Hemma Beastin keikalle,josta yllättäen jameihin.

Jameissa oli niin hilpeä meininki, että päätimme jatkaa bileitä viinikellarissa. Yö unet jäivät taas minimaalisiksi,ja koskapa aamupäivällä oli vielä väsymätön olo, hyppäsimme hammasharjan keikkabussiin ja päätimme jatkaa matkaa tampereelle!

Tiesittekö muuten että matka tampereelle kestää tasan yhden skumppapullon verran ?

Perillä huomasimme iloksemme että Manserokin ikoni Popeda,oli päättänyt juuri sinä iltana soitaa salakeikan ko. ravintolassa. Meininki oli rai rai!!! Ja jamit keikan jälkeen loistavat niinkuia aina Tampereella...Samalla bussilla kanssamme saapui myös muutamia muita rock musiikin tulkitsijoita,joten meininkiä riitti vielä paluumatkallekkin!!!
Mitä nyt yksi kappale idols staroja sammui allekirjoittaneen syliin....

Jatkoille tietenki taas viinikellariin,mukaan lähti myös eräs kosketinsoitin taiteilija,joka aamulla löytyi nukkumasta sikiöasennossa mun jalkopäästä..? Why oh why..?
Tiistai aamuna klo 10.30 hyppäsimme Tallinnan laivaan koskapa vitutti se ettei rocksissa myydä enää Camelia,vaan jotain ylihinnoteltua Lucky Strike-paskaa.

Pika visiitti Tallinnaan,mukaan 2 kartsaa Camelia ja uusi hajuvesi!

Klo 17 aikaan oltiin takas stadissa,jolloin univelat alkoivat nousta pintaan... Lähdin korsulle ottamaan parin tunnin päikkärit.

Heräsin tänään klo 11, 17 h myöhemmin ja nyt raahauiduin taas töihin. Rapulasta ei tietoakaan, ei väsytä yhtään ja haisenkin hyvälle!! Matkailu avartaa, suosittelen!!!

Huomenta!!!Lauantai 08.03.2008 15:38

No voi vittu...
Se siitä selväpäisyydestä,jatkoillehhan sitä joutu.... Lähin rocksiin töitten jälkeen ja sieltä yllättäen taas tallille jatkoille. Ja sieltä perkele lähin vielä jatkamaan IHAN väärään paikkaan.
Voe helevetti mun kans. Heräsin erittäin väärästä paikasta....

Nooh,kerrankos sitä reissullaan hairahtuu...

Sen kummempaa synkistelemättä painelin Rymy.-Eetuun aamupalalle,ja nyt ajattelin naisten päivän kunniaksi painella tatuointi messuille! Oishan tuossa toisessa kädessä vielä vähä paljasta pintaa jäljellä. Kolme päivää ois vapaata,hirvittää jo etukäteen!
Eilen tosin arvostettu keikkamogulimme yritti nakittaa mulle roudauskeikkaa tälle päivälle. Olin jo melkein suostunut kun onneksi satuin kysymään mikä bändi mahtaa olla kyseessä.
Vittu! Matti Nykänen! Ja vantaan Calypso!
Hetken tunsin olevani urani huipulla ja näin jo sieluni silmin itseni kantamassa vahvistimia ja Mervi Tapolan makkarapaketteja vantaalaisen kulttuuriravintolan portaita ylös!
Päätin kuitenki kohteliaasti kieltäytyä kunniasta.
Suutari pysyköön lestissään. Minähän en naistenpäivänä kenenkään äijän soittimia roudaa perkele!

Taidampas roudata itseni tuonne yläkertaan seuraavaksi,ja ottaa itseni kunniaksi keskioluen!!!

Koska olen hyvä rouva.

Heippis!Perjantai 07.03.2008 20:38

Vanha bitch minussa heräsi aamulla henkiin....
Suoritin ehkä maailman vittumaisimman duunin,eli annoin yhdelle bändin jätkistä fudut. Perseestä.
Soiteltiin kuitenki kimpassa 8vuotta.
No ei auta,jos yhteinen etu sitä vaati.

Mitä tästä opimme; älkää tehkö lapsia. Jos teette,pysykää sen muijan kans kimpassa jotta se voi hoitaa skidiä kun ootte keikoilla. Jos ette pysy, kattokaaki että se muija jää sen lapsen huoltajaksi.

Vituttaa ku äijä ilmottaa aina kolme päivää ennen keikkaa ettei pääsekkään tulemaan.

Tympäsee.