IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 06:17

Saaressa,aurinko paistaa ja sauna on lämmin....

Schamoon!!!!Sunnuntai 27.04.2008 15:49

Ja billeet jatkuu.......

Los rapulos!!!Lauantai 26.04.2008 16:47

Nonni!! Saatiinhan se rapula aikaseksi! Kunnon turnee piti nykästä eilen Oulun kaupungin yö elämässä... Heräsin turvallisesti systerin vierestä miniä rievun korsulta. Rai rai! Illalla pitäs lähtä keikalle paikalliseen ravitsemus liikkeeseen. Tatuaatio messutki ois kaupungissa. On täsä tätä hommaa. Ajatus ei kule,kirjottelen myöhemmin lisää....

Rai rai osa2. Lauantai 26.04.2008 03:14

Saavuin Ouluun äsken. Kirjotampa huomenna miten kävi.... Tai siis tänään.

Rai rai!Perjantai 25.04.2008 17:47

nonnii!!! Raahessa napotan, rapulassa as usuall...
Rekalla pammautin tänne toissa yönä, matka kesti n. 12h. Vittu että väsytti! Kuskin piti käyä lastaamassa sitä perkeleen rekkaa joka toisessa pitäjässä... Pakko oli hakia jallupullo ja sikspäkki että jakso valvoa, kun se kuski meinas nukahella koko ajan.
Eilen piti käyä paikalliset kiertämässä,eli Ottopoika,Rytmikellari ja jo legendaksi muodostunut Bluesmoon! Illalla ajattelin lähtä Ouluun. Mulla piti olla vapaa viikonloppu, mutta Oulusta sattu yks kaveri soittaan,että meillä on lehtien ja netin mukaan keikka Oulun lentävässä lautasessa sunnuntaina! Minä olin että mitä vittua. No, soitin kitaristillemme ja tiedustelin asiaa, jolloin hän kerto että ko. baarissa on vuoden vanhat keikkalistat edelleen pyörimässä. Eli vuosi sitten taijettiin olla just tatuointimessujen aikaan siellä keikalla, ja nythän ne on näämmä taas.
No perkele, otin puhelimen pikku kätöseen ja pokkana soitin että mihin aikaan aloitetaan soitto!
Lentävässä oltiin sitä mieltä että vaihetaampa keikka lauantaiksi ja tervetuloa vaan! Mitä ne keikkamyyjät aina valittaa että keikkojen buukkaus on muka vaikiaa..?
Ihime tyyppejä.

Tsadaa!!!Tiistai 22.04.2008 21:52

Olipahan taas bileet! Tulin ääliö töihin vaikka mulla on vapaa ilta. Tosin kuulin siitä vasta äsken...
Huomenna pitäs päästä jotenki Nurmijärvelle, josta lähteep rekkakyyti Raaheen!!!
Sunnuntai oli eksoottinen. Heräsin taas tallilta vähä turhan myöhään. Korsulle vaihtamaan vaatteita, ja sitte roudaamaan. Mulla on ollu aina jotenki semmonen harha käsitys, että jokainen soittaja huolehtii itse omat kamansa keikalle..?
Noin tunti ennen ku oli tarkoitus aloitella soittoa, basso taiteilijamme soitti ; Nii että täällä ei oo noita bassokamoja. Johon minä että "no missä ne on ?" " Kotona." " No mitähän vittua ne siellä tekee?" "En minä tienny että ne pitää ottaa mukaan." "No millähän ajattelit illalla soittaa?" " No eikö sulla oo bassokamoja?" " No minkähän helvetin takia mulla ois bassokamat ku en oo eläissäni bassoa soittanut?"
Lopulta saatiin säädettyä bassokamat sinne yhen tutun kautta, jolloin kosketinsoitin taiteilija ilmoitti että hänen pitääki sitte lähtä jo tunnin päästä vex.

(Kyseessähän on siis Maya´s Yam bileet On the rocksissa. Jamit on aina kerran kuussa, ja paikalla on aina joku artisti vieras mun bändin solistina joka nykäsee alkuun noin 30min setin, jonka jälkeen lava on vapaa kaikille. House bandin tehtävänä on siis olla jamittelemassa 02 asti.)

Nooh, saimme puhelin yhteyden Kasperi "lassenpoika" Mårtenssoniin, joka lupasi tulla kaljapalkalla soittelemaan. Tässä vaiheessa korkkasin jo tyytyväisenä jallupullon että eiköhän tämä tästä. Sitten soi puhelin, sen iltainen special guestimme Tipe Johnsson soitti Kauniaisista. Autosta oli puhennu rengas sinne. Voi vittu.

Kauhialla tohinalla piti hommata sille kyyti ja auto hinaukseen.
Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenki! Kauhia meininki oli päällä,ja tietenki pajalle jatkoille! Istuttiin kitaristimme kans noin puoleen päivään asti baaritiskillä kunnes alko väsyttää. Heräsin seuraavana iltana 20.33. Rai rai!
Pitihän sitä sitte lähtä käväseen vielä menon jameissa, laulamaan en kyllä pystyny ku ääni oli lähteny....

Nyt taidan lähtä aloittelemaan lomaa tuonne yläkertaan, Suvea teille ihmiset!

Olo.Lauantai 19.04.2008 22:03

Taas päräytin suoraan jatkoilta töihin. Tämä ilta vielä ja sitte ois viikko lomaa...
Alakaa taas passaamaan tämä homma perkele.
Finniki tuli naamaan. Ristin sen Movetroniksi.

Schamoon!Lauantai 19.04.2008 02:33

Nonni,pitihän se rankasta eilen... Töiden jälkeen sujuvasti liu´uin toiselle puolelle tiskiä... Otettiin siinä oluet ihan sivistyneesti kunnes erään raahelaisen suomirock orkesterin bassotaiteilija kantoi pöytäämme kierroksen jallua. Ja minä toin seuraavat. Ja siitä se idea sitten lähti...
Looseen taksilla,jossa seurueeseemme liittynyt keikkamogulimme ei meinannu saaha enää alkoholia "tilansa" vuoksi. Jolloin hän kailotti isoon ääneen että jos Maya saa viinaa nii hänenkin pitää saaha! (Todettakoon tässä vaiheessa että minä olin tuolloin vessassa) Keikkamogulimme oli näet istunut koko päivän jossain kapakassa jonkun naisen kans, ja tuossa vaiheessa luuli sen olleen minä. Olivat ilmeisesti lentäneet sieltä molemmat pihalle.
Ilmeisesti baarimikot säälivät häntä, koskapa myivät hänelle vielä yhden kaljan (jota hän ei saanut koskaan loppuun juotua koska sammui pöytään ).
Hetken istuskeltuani siellä, painelin -yllätys,yllätys- Sikarihuoneelle. Loppuilta on hieman sumeaa... Rocksissa olin vissiin käyny.
Aamulla oli pankkikortti hukassa ja monossa reikä. Vitutti. Radiossa soi vielä Movetron. Voi perkele että ahisti.
Nyt ois vielä pari tuntia töitä jälellä.
Taijan lähtä jatkoille....

Tsadaa!!!Torstai 17.04.2008 14:04

Uskokaa tai älkää, olen AAMUVUOROSSA töissä! Jumalauta heräsin ysiltä ja ny napotan täällä pirteänä! Saakelin Pink Cat, sen terveysintoilu tarttuu näköjään tännekki...
Nooh, ilta on siis vapaa,joten eiköhän korjata tilanne. Mennee muuten maine.

Havanakilla!!!Keskiviikko 16.04.2008 20:52

Paluu arkeen my ass. Heräsin taas viinikellarista....