IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Blogi

- Vanhemmat »

Perkele!Torstai 29.11.2007 21:07

Myöhästyin sitte kyytistä ja napotan edelleen stadissa. Coloradon avajaisiin illalla ja aamulla pitäis olla forssassa 08.00. Helevetti mun kans.

Shamoon!!!!!Tiistai 27.11.2007 19:43

Treve kaikille. Tällä kertaa juon kaljaa Helsingissä, piti ottaa iisisti välillä ja palata tänne korpeen....
Torstaina lähen rekan kyytillä Raaheen ja lauantaina soitellaan rokkia Mongerl Mc:n bileissä Oulussa.
Eli nähdäämpäs siellä!!!!
Honk honk!!!!

Rai rai!!!Sunnuntai 18.11.2007 14:57

Huomenta!
Edelleen Oulussa,kyyti kusi joten en tiiä miten pääsen illaksi stadiin..... Luultavasti odotettavissa on rattoisa junamatka rapulassa. Oh Yeah!
Miloun Riikan luota heräsin tällä kertaa,ei tosin ollu ilmapatjaa alla tällä kertaa. Oli kaks sohvatyynyä. Ja kauhian mukava valkonen koira nukku jalakopäässä.
Taijan lähtiä säätämään sitä junalippua tuonne asemalle,tulkaahan illalla Rocksiin. Toivotaan että kerkiän paikalle!!!!

Honk honk!!!!Lauantai 17.11.2007 23:11

Kuulin eilen Pinkcatiltä baarissa,että mulla on joku helevetin yhteisö irc-calleriassa. Ja minähän tiedän yhtä paljon tämmösistä netti hommista ku sika sukkapuikosta,nii pakkohan tämä oli tsekata läpi! Heräsin tänään viideltä iltapäivällä ilmapatjalta nimeltämainitsemattomasta paikasta ja aamukahvin ja muutaman oluen jälkeen liityin itsekkin kyseiseen yhteisöön,itserakas paskiainen kun olen....
Anyway, Oulun kaupungissa hengaan tällä hetkellä,huomenna Helsingissä. Eli jos on menovinkeistä puutetta,nii tervetuloa On The Rocksiin Maya´s Yameihin! Vieraana tuo kikkelihevin pieni suuri mies Ari Koivunen(vai oliko se koivula..?) Ei meikä muista. Se tyyppi kuitenki. Mahtava jätkä,toimii sekä solistina että rumpalina huomenna...
En ossaa käyttää tätä konetta vieläkään mutta olen ymmärtänyt että tänne voi kommentoida jotaki,eli laittakaahan viestiä. Nyt ei vituta mikkään eikä vähän päästä sekkään,rairai!!!!
Taidan painella alakertaan jatkamaan juopottelua, suvea teille ihmiset!!!!!
- Vanhemmat »