IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Jouluyö, juhlayö.....Tiistai 25.12.2007 20:42

Hou hou!
Jouluaatto on lusittu, ja nyty sulattelen kinkkua Oulun Lentävässä lautasessa! Halusin viettää hieman eksoottisempaa joulua, joten auton keula osoitti kohti TYRNÄVÄÄ!!!!
Saavuin miniäriepuni Jessican, broidin ja Jossun kans kyseisten neitokaisten kotitalolle sunnuntaina herättyäni taas kerran erään nimeltämainitsettoman pyöräkerhon yläkerrasta-yllätys yllätys-rapulassa. Broidin appi vanhemmat olivat jättäneet talon käyttöömme joulun pyhiksi joten saman tien sauna päälle ja shamoon kytkin rai rai-asentoon!!!!!!
Illan päälle yritimme lähteä paikalliseen ravitsemusliikkeeseen Viuhkaan. Tilasimme jopa taksin. Taksin saavuttua hyppäsimme kyytiin vain kuullaksemme taksarilta että Tyrnävän AINOASSA BAARISSA on yksityistilaisuus!!! Voi vittu! Mitä helvetin järkeä baarilla on pitää yksityistilaisuus tähän aikaan vuodesta,joka on ainoa ajankohta kun kylällä saattaa olla porukkaa liikkeellä! Siis meitä entisiä tyrnäväläisiä jotka palaavat ko. kylälle kerran vuodessa vain muistuttaakseen itseään siitä, miksi sieltä aikoinaan halusi pois! Perkele.
Nooh, jouluaatto valkeni kirkkaana,saunottiin, syötiin ja juotiin. Kyläläisiä kävi vierailulla jne. Kaikki oli normaalia siihen asti kunnes allekirjoittanut hoksasi 03.00 aamuyöllä että hautausmaalla ei ole tullut käytyä tälle joulua. Siellä kun köllöttelee mummu, pappa ja muutama muu kaveri. Siispä plokupyörä alle, koriin jallupullo ja termarillinen glögiä. Mukaan piti toki pakata myös piha roihuja, koska hautakynttilöitä ei siihen hätään löytynyt.
Voitte kuvitella miltä taiteilija Paakkari näytti polkiessaan jäätiköllä ( niin, tyrnävällä säästetään ne tiesuolatkin varmaan perunoiden keittoon...) valottomalla pyörällä, vitun kännissä jallupullo kädessä. Rai rai. Hengissä selvisin kuitenkin, mummu ja pappa sai piharoihun haudalle ja jallukin riitti perille asti!!! Hou hou!!!
Kauneimmat joulutarinani päättyvät nyt kuitenkin tähän tällä kertaa, tapanin tansseja odotellessa.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.