IRC-Galleria

Maya_Paakkari

Maya_Paakkari

Hitsaa homo kinttaaseen!

Schamoon!Lauantai 19.04.2008 02:33

Nonni,pitihän se rankasta eilen... Töiden jälkeen sujuvasti liu´uin toiselle puolelle tiskiä... Otettiin siinä oluet ihan sivistyneesti kunnes erään raahelaisen suomirock orkesterin bassotaiteilija kantoi pöytäämme kierroksen jallua. Ja minä toin seuraavat. Ja siitä se idea sitten lähti...
Looseen taksilla,jossa seurueeseemme liittynyt keikkamogulimme ei meinannu saaha enää alkoholia "tilansa" vuoksi. Jolloin hän kailotti isoon ääneen että jos Maya saa viinaa nii hänenkin pitää saaha! (Todettakoon tässä vaiheessa että minä olin tuolloin vessassa) Keikkamogulimme oli näet istunut koko päivän jossain kapakassa jonkun naisen kans, ja tuossa vaiheessa luuli sen olleen minä. Olivat ilmeisesti lentäneet sieltä molemmat pihalle.
Ilmeisesti baarimikot säälivät häntä, koskapa myivät hänelle vielä yhden kaljan (jota hän ei saanut koskaan loppuun juotua koska sammui pöytään ).
Hetken istuskeltuani siellä, painelin -yllätys,yllätys- Sikarihuoneelle. Loppuilta on hieman sumeaa... Rocksissa olin vissiin käyny.
Aamulla oli pankkikortti hukassa ja monossa reikä. Vitutti. Radiossa soi vielä Movetron. Voi perkele että ahisti.
Nyt ois vielä pari tuntia töitä jälellä.
Taijan lähtä jatkoille....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.