IRC-Galleria

Mekunen

Mekunen

tuo maailman mystisin otus..

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 16:54

jälleen on elämässäni synkistelyn aika, miten kummassa ihmiselle voi tulla ikävä asuntoa? tai ehkäpä se on vaan ne kaikki hirmu hauskat ja osittain niin kamalat tapahtumat mitä vuoden aikana on sattunut, mikä vuosi:D
alkuviikon pakkaillu muuttolaatikoita ja tuhertanu itkua, nyt heitin pois kaiken mikä muistuttaa mua mun elämäni myllertävimmistä kolmesta vuodesta. on aika mennä eteenpäin, eli onnea ja menestystä minulle, vihdoinkin pystyin siihen:)
lokakuussa koittaa aurinko ja suomen loskapaskahelvetti jää taakse, odotan,odotan,odotan...HALUUN SINNE JO NYT JA HETI!!!! heh, oon aina ollu vähän kärsimätön, pienenä avasin aina paketitkin etukäteen jouluna..sillai kurkin kulmasta mitä siel on ja paketoin uudestaan, ja voi että miten paskaa olikaan aattona, ei huvittanu ees avata niitä rojuja..hankalaa, niiiiiin hankalaa:)

...sanot että sa et kuolemaa pelkää, leijut ilmassa sun jalat lyö tyhjää, taivas sinun on ja rikki tänne jään..<- IHQ!!


ja juu, mun maallinen tomumajani tulee nyt siis häädön saannista johtuen sijaitsemaan iki-ihanien tuulan ja maijan residenssissä maijan sohvan takana omassa yksiössä:) ei kannata ihmetellä jos alan ihmisille soittelee tommosista yösijoista..pahvilaatikkoon en alistu!! mut siis, kuka mulle on antanu näin ihanat kaverit, samantien kun kuulivat että häätö tulee "sen kun tuut meille sitte, on meil tilaa.." *herkistelee* toivottavasti mä nyt ansaitsen tän kaiken kiltteyden mikä valuu mun päälle..kiitos kiitos kiiiiiiitooooos!! eli kuten saarioisten mainoksessakin sanotaan, "kiitti kiitti matti"
kuka keksii mainoslauseet??

[Ei aihetta]Torstai 14.06.2007 15:35

ja koska tapani kirjoittaa näitä tunnustuksia on kenties hieman jyrkkä, selvennettäköön nyt sitten kaikille mamman pikku mussukoille etten aio suorittaa yhtäkään henkirikosta. tarkoituksena on vain puhdistaa hieman ilmaa, saada ihmiset tajuamaan ettei suoraan puhumisessa ole mitään vikaa.

tähän on taas hyvä lopettaa, anteeksi niille kavereilleni joita tämä loukkaa. rakkaat kyllä tietää kenestä minä puhun.

[Ei aihetta]Torstai 14.06.2007 15:32

joskus vaan tuntuu sltä että voisi laittaa kaikki kaverit ja "kaverit" riviin ja alkaa käyttää konekivääriä. saisikohan sitten ihmisten suusta ulos aidosti rehellisiä asioita, hiljalleen alkaa nyppiä tämä ainainen selkäänpuukotus.
kukaan ei taida osata kertoa mulle miksi näin on eikä sille voi mitään, kaikenkaikkiaan tässä kuitenkin on kyse ainoastaan siitä miten saan oman mielenterveyteni pysymään kuosissa.

kaikki paitsi minä on turhaa. noin mä ajattelen sitten josku kun olen isotyttö ja opiskelen tarpeeksi olemaan kusipää. koulutus on käynnissä kokoajan ja yritän suorittaa sen loppuun mahdollisimman pian. varokaa pian korvianne kanssaihmiset, kostoni näistä kaikista vuosista tulee olemaan karmiva:) minä en vaan enää suostu olemaan se jolle puretaan ihan kaikki, kukaan ei kysy mitä minulle kuuluu. tästä on aivokapasiteetin täyttyessä luonnollisesti vaihtoehtona tuo jo edellä mainitttu "rivimuodostelma ja konekivääri".

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 06:42

jälleen kerran on tullut aika pohtia ammatin valintaa. siis oikeesti pidän mun töistä ja näin mut minkä takia mä en voi pitää ihmisistä??

[Ei aihetta]Perjantai 08.06.2007 21:32

tosielämän epäonnistujat.com

kesäselibaatti, kesti n.3tuntia..

kesäabsolutismi, kestin.1viikon..

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 01:47

jep, angstia angstia..kerrassaan loistavasti menee ja aina vaan paremmin=) tänään mua muisti ulosottovirasto ja vuokranantaja..omaa tyhmyyttä tai ei mut maksettavaa ois kahden kuukauden aikana noin vaatimattomat 4000euroa..kivoja korkoja noi nykii noi ulosotto miehet..VITTU!

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 23:10

Voisiko joku katkaista mun elämältä jalat ettei se aina potkisi mua päähän?

voittajaolo, vihaan mun elämää.

sain sakotkin..taas..vitun kamerapylväät, häiritsee normaali-ihmisten autoilua saatana!
edellisisä onkin tosin aikaa ja nekin sakot viimek tuli tosiaan siitä että istuin repsikassa ilman turvavyötä, 35€, KIITOS!!


Stella - Viimeisen kerran

[Ei aihetta]Lauantai 14.04.2007 20:44

pääsykokeet, tuo elämän suola. piirrä kolmen kuvan sarja aiheesta metamorfoosi, hmm..mitä se tarkoittaa?? okei, no kyl mie se oikeesti tiesin..:) mut voisiko joku kertoa mulle minkä takia olen joskus ollut niin urpo etten hakenut aiemmin kouluun? kiva hengailla pääsykokeissa räkivien 16vuotiaiden kanssa, MÄ EN PIDÄ IHMISISTÄ!!! "siis, vittu, daah, eZä tajuu, siis niinku, siis daahh.." tuskaa!! 8tuntia tuommosta, ihanataihanata:P

ja mikä parasta, ne kaikki räkäiset teinit piirtää mua paremmin..*katkera*

[Ei aihetta]Perjantai 02.02.2007 08:14

my life is luxury, yeah right..:P niin mukavia nää päivät kun heräilee ysin aikoihin illalla ja ei oo juuri mitään tekemistä..mutta tuleepahan sitten kirjoteltua typeryyksiä tännekkin:P

[Ei aihetta]Lauantai 23.12.2006 08:16

minä otin tänään lopputilin, toistaiseksi elämäni paras päätös, heti hmm..elämän jatkamisen jälkeen..ehkä kaksi vuotta kieroilua ja selkäänpuukottamista riitti..nyt vain etsitään minulle uusi työ tai ehkä vaikka semmonen juttu kun koulu..ties mitä tästä vielä tulee, ehkä mä olenkin isona weegoinsinööli:P