IRC-Galleria

Mekunen

Mekunen

tuo maailman mystisin otus..

IHANA VIIKKO.Perjantai 27.07.2007 13:59

ke 16-23, unta sen jälkeen n.3h ..joku taitaa panikoida aamuherätyksiään..
to 9,30-16 & 18-03, unta tämän jälkeen myös n.3h..
pe 8,45-17 & 20-03, ja taas ehtii nukkuu ihan sikanaan..

total, 37,75h ja kohta saatetaan todistaa se että ihminen pystyy nukahtamaan seisaallaan.

*väsynyt ja kiukkuinen*

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 19:37

ihanaa, lauantaina kaverin polttarit.. edes yksi ilta muualla kuin kouvolassa:) (tosin VAAN kotkassa mut kuitenkin) alkaa nää kouvolan nytkeet olla tosissaan nähty, espanjaan mun ajatukset lentelee:)


huomenna taas duunia semmonen kevyt 14,5h, kuinkakohan romuna sen jälkeen taas tuppaa olemaan? ja miten tällasilla työpäivillä on silti AINA pa?

[Ei aihetta]Perjantai 20.07.2007 16:01

kaverilista

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi


******************************************

[Ei aihetta]Tiistai 17.07.2007 18:57

TÄÄ ON IHAN PARAS LEIKKI!!

[Ei aihetta]Maanantai 16.07.2007 20:17

tasaista ja rauhallista hiljaiseloa, rahat totaalisen loppu jaaina nälkä ja kokoajan jano:) eli sitä tavallista, kerrankin mulla ei oo mitään mistä valittaisin . kaiketi mä joskus sittenkin olen tyytyväinen.

rakastan.

[Ei aihetta]Perjantai 06.07.2007 15:49

elämä alkaa hiljalleen voitaa, kaipaus ulkoilmaan on jo näinkin monen päivän makaamisen jälkeen suuri. josko nyt kävis nykäsemäs aamukahvin jossain terassil ja vaipuis taasen takasin sohvan uumeniin. hirviästee ei kuitenkaan uskalla ulkoilma palloilua harrastaa jottei nouse kuumetta...TAAS!! mä vihaan sitä, joo-o, vihaan,vihaan, VIHAAN!!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.07.2007 17:06

mikä onkaan ihanampaa kuin olla keskellä kauneina kesää karmeessa flunssassa? kuumetta about 38astetta ja karmiva hikes päällä kokoajan, tuskaa, tuskaa, tuskaa..ja kaiken kruunaa tietenkin yskä, jatkuva, loppumaton ja hakkaava yskä. ei hyvä!
noh, kohta loppuu duunit tältä päivältä ja sitte lekuriin, jos sais vaik jotain hyvää lääkettä et sais nukuttuu kunnolla.

joo, paranen pian:)

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 16:54

jälleen on elämässäni synkistelyn aika, miten kummassa ihmiselle voi tulla ikävä asuntoa? tai ehkäpä se on vaan ne kaikki hirmu hauskat ja osittain niin kamalat tapahtumat mitä vuoden aikana on sattunut, mikä vuosi:D
alkuviikon pakkaillu muuttolaatikoita ja tuhertanu itkua, nyt heitin pois kaiken mikä muistuttaa mua mun elämäni myllertävimmistä kolmesta vuodesta. on aika mennä eteenpäin, eli onnea ja menestystä minulle, vihdoinkin pystyin siihen:)
lokakuussa koittaa aurinko ja suomen loskapaskahelvetti jää taakse, odotan,odotan,odotan...HALUUN SINNE JO NYT JA HETI!!!! heh, oon aina ollu vähän kärsimätön, pienenä avasin aina paketitkin etukäteen jouluna..sillai kurkin kulmasta mitä siel on ja paketoin uudestaan, ja voi että miten paskaa olikaan aattona, ei huvittanu ees avata niitä rojuja..hankalaa, niiiiiin hankalaa:)

...sanot että sa et kuolemaa pelkää, leijut ilmassa sun jalat lyö tyhjää, taivas sinun on ja rikki tänne jään..<- IHQ!!


ja juu, mun maallinen tomumajani tulee nyt siis häädön saannista johtuen sijaitsemaan iki-ihanien tuulan ja maijan residenssissä maijan sohvan takana omassa yksiössä:) ei kannata ihmetellä jos alan ihmisille soittelee tommosista yösijoista..pahvilaatikkoon en alistu!! mut siis, kuka mulle on antanu näin ihanat kaverit, samantien kun kuulivat että häätö tulee "sen kun tuut meille sitte, on meil tilaa.." *herkistelee* toivottavasti mä nyt ansaitsen tän kaiken kiltteyden mikä valuu mun päälle..kiitos kiitos kiiiiiiitooooos!! eli kuten saarioisten mainoksessakin sanotaan, "kiitti kiitti matti"
kuka keksii mainoslauseet??

[Ei aihetta]Torstai 14.06.2007 15:35

ja koska tapani kirjoittaa näitä tunnustuksia on kenties hieman jyrkkä, selvennettäköön nyt sitten kaikille mamman pikku mussukoille etten aio suorittaa yhtäkään henkirikosta. tarkoituksena on vain puhdistaa hieman ilmaa, saada ihmiset tajuamaan ettei suoraan puhumisessa ole mitään vikaa.

tähän on taas hyvä lopettaa, anteeksi niille kavereilleni joita tämä loukkaa. rakkaat kyllä tietää kenestä minä puhun.

[Ei aihetta]Torstai 14.06.2007 15:32

joskus vaan tuntuu sltä että voisi laittaa kaikki kaverit ja "kaverit" riviin ja alkaa käyttää konekivääriä. saisikohan sitten ihmisten suusta ulos aidosti rehellisiä asioita, hiljalleen alkaa nyppiä tämä ainainen selkäänpuukotus.
kukaan ei taida osata kertoa mulle miksi näin on eikä sille voi mitään, kaikenkaikkiaan tässä kuitenkin on kyse ainoastaan siitä miten saan oman mielenterveyteni pysymään kuosissa.

kaikki paitsi minä on turhaa. noin mä ajattelen sitten josku kun olen isotyttö ja opiskelen tarpeeksi olemaan kusipää. koulutus on käynnissä kokoajan ja yritän suorittaa sen loppuun mahdollisimman pian. varokaa pian korvianne kanssaihmiset, kostoni näistä kaikista vuosista tulee olemaan karmiva:) minä en vaan enää suostu olemaan se jolle puretaan ihan kaikki, kukaan ei kysy mitä minulle kuuluu. tästä on aivokapasiteetin täyttyessä luonnollisesti vaihtoehtona tuo jo edellä mainitttu "rivimuodostelma ja konekivääri".