IRC-Galleria

Melodika

Melodika

tykkää sonjasta

Mä elän vieläkinKeskiviikko 25.01.2006 05:28

Terve. Pieni hetki edellisestä päivityksestä, voisin sanoa että menee paremmin. Paljon paremmin kuin pitkään aikaan, mistä kiitos kaikelle. Voisin olla oikeastaan tyytyväinen, vaikka tyhjyyden tunne on oleva aina läsnä, mutta se kuuluu elämään. Ei ekstaasi itsestään tule.

Jaksan jopa tehdä jotakin. Näin stokmannilla semmosen hienon kauko-ohjaimella varustetun valojen himmentimen. Haluaisin sellaisen, vaikka ei siitä mitään hyötyä olisi. Melko coolia vaan olis feidailla huonetta jollain tikulla. Minussa asuu pieni poika epäilemättä :>

Oon katsonut liikaa Kaurismäen elokuvia viime aikoina, tahtoisin hienon avoauton. Jonkun vanhan. Uudet autot on niin rumia ja ne saastuttavat ympäristöä liian vähän.

Voisi mennä tupakalle, ja sitten nukkumaan. Huomenna tapahtuu jotakin hienoa, eittämättä.

Vituttaa tämä nykyään yhä yleistyvä terveysfasismi. Ja se millä vitun oikeudella työpaikka voi määrätä, mitä ihmiset työtauoillaan tekevät, nähkääs kun tupakoinnin kieltämisestä siinä yhteydessä on ollut jotain juttuja. Yhtä lailla kahvitauotkin sitten pannaan, onhan sekin huume, jonka terveysvaikutukset eivät ole pelkästään myönteisiä.

Lupaan itse parantua parista syövästä ihan vaan vittuillakseni niille jotka huolehtivat kunnostaan koko elämänsä juoksemalla joka päivä pururadalla monta kilometriä ja jotka sitten kuitenkin kuolevat sydänkohtaukseen 46-vuotiaina - pururadalla.

Tai sitten ei. Ei minulla ole mitään kuntoilua vastaan, jos joku siitä oikeasti tykkää. Pelottavaa vain huomata että joillekin ihmisille kuntoilu ja absoluuttisen täydellisessä kunnossa pysyminen on niin tärkeää, että koko elämä läpsytteleepi ohi.

No, kukin tyylillään, mutta jos kiellätte vielä parveketupakoinninkin niin alan polttaa hiuksiani sätkässä, kun niitä nyt tosiaan riittää. Aromikin on varmasti aristokraattisempi ja ennen kaikkea; TERVEELLISEMPI!

Antakaa edes minun valita harrastukseni itse, kun harrastan tätä toista perisyntiä elikkäs viinanjuontia kuitenkin aika harvakseltaan.

Mietin että jos perustaisin valtion, ajokortin saamiseen edellytettäis tietynlainen testi. Semmonen, että korttia ei saa jos näyttää amikselta eli tai jos on tyhmä. Tappakaa vaan toisianne, kunhan ette mun päälle aja. Enkä tajua miksi Suomessakin markkinoidaan autoja huippunopeudella, täällä kun nyt saa ajaa vain sen 120km/t. Joo, eihän se riitä. Nykyään kaikilla on niin vitun kiire ties minne. Eikä edes ole. Jostain aivovammasta voisi ehkä puhua. Ei sillä että kokisin itse olevani parempi, mutta olen ainakin toistaiseksi pystynyt noudattamaan omaa filosofiaani toisten elämän kunnioittamisesta.

Kuulostan jotenkin katkeralta tilittäjältä nyt, mutta tämä on aika hauskaa välillä vähän purkaa :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.